Tulen tyttäriä

Naarni pakotti itsensä nielemään kaiken katumuksen vaikka tiesi, ettei ollut koskaan ollut näin yksin. Mitä hän oli kuvitellut? Oli uskaltanut uhmata elämän tekemiä valintoja. Luuliko hän nyt, että elämä unohtaisi ja antaisi anteeksi?

Tulen tyttäriä on itsenäinen fantasiaromaani, joka kertoo omaleimasta tarinaa Naarnista, Liviasta ja Emmasta. Kolme tulisieluista naista hakevat osaansa rakkaudesta ja paikkaansa maailmassa. Soturi, tytär ja äiti. Minkä roolin kukin jumalilta harteilleen saa tai itse ottaa?

Romanttinen ja vain hienokseltaan vakava tarina tarjoaa lukijalleen maailman, jossa on tilaa naisten väliselle ystävyydelle ja rakkaudelle ilman syyllistämistä. Tulen tyttäriä antaa empimättä naiselle miekan käteen, mutta ei korota ketään sukupuolensa vuoksi erityisasemaan. Maria Carolen esikoisteos keskittyy siihen, mikä elämässä on tärkeää silloinkin kun ympärillä kuohuu. Kirjan fantasiamaailma on rakennettu tyylikkään pienieleisesti, ja vetää lukijansa keskelle tapahtumia, osaksi henkilöiden elämää.

Maria Carole: Tulen tyttäriäNidottu ja e-kirja
Kustantaja: Osuuskumma
Kannen kuva: Kurokurokukuku | deviantART.com
ISBN: 978-952-6642-26-0

Tulen tyttäriä on tarina oikeudesta valita oma tiensä elämässään. Se on puettu fantasian nahkoihin ja silti hyvin mielellään viihdekirja. Lukunäytteen voi ladata *tästä linkistä* (PDF 1,3 Mt).

 

Mistä sitä saa?

Osuuskumman painos on loppuunmyyty, mutta kirjan voi hankkia tarvepainettuna:

E-kirjana romaanin löytää esim. Elisa Kirjasta.

 

Mitä siitä on sanottu?

Kootut kirja-arviot
arvioita kirjasta

 

Kirjatraileri: