Hyvää Suomea ja kosteaa viileyttä

Aiempaan heijastinhaasteeseen liittyen, käykääpä ihastelemassa esim. MouMoun ja Maikin heijastinkaunottaria! MouMoulta löytyi myös vinkki heijastinkaupasta, joka valitettavasti ei taida toimittaa ulkomaille (?). Jos joku muu myy kivoja heijastimia ja vielä lähettää kaukomaille, niin saa vinkkaista.

Eilisiltani kuluksi selasin HS.fi:ta (Hyvää Suomea.fi). Tiesittehän tekin, että valmennuskursseille mennessä tulee jättää vasen jalka kotiin? Opiskelijasta kun lähes kaikki käy kurssin...

HS.fi 12-12-09

Tänään siivosimme. Sitäkin sattuu joskus. Sen lisäksi jopa laitoin ainoan joulukoristeeni, valkoisen kranssin oveen ja pöydälle pari tuikkukynttilää. Totesin myös, että täällä asunnossa on ihmeellisen suunnittelun lisäksi vielä kylmää ja kosteaa. Jo viikko takaperin huomasin, että makuuhuoneen seinään muodostuu hometta. Se kun on ulkoseinä, ja patteriton. Tänään totesin myös, että meillä homehtuvat matot lattioille. Tai matto, se yksi. Mitenniin viileä lattia? (Mulla on jalassa villasukat JA tossut.) On ihan sama pitääkö lämpöjä päällä vai ei, sillä 30 sentin korkeuteen saakka kelluu semmoinen kylmän ilman vaippa joka hohkaa lattian kaakelaista.

*huoh*

Perjantaikävelyllä hankimme joululahjuksia ja lahjoin itsenikin, sillä pitkään etsitty olkalaukku löytyi viimeinkin. Aika arvokashan se oli, kun kerran oikeaa nahkaa, mutta saa luvan kestää seuraavat 20 vuotta.

Saatte kuvia joku päivä, ihan sisältöineenkin. Otin ne jo, mutta en jaksa alkaa kaivamaan kamerasta ja muokkaamaan. Saatte sen sijaan ihmetellä mustavalkogimpattuja kuvia Nizzan korkeuksilta. • Krii
  Kommentti Lähettäjä: Krii
  13/12/2009 @ 22:06

  Home sweet home… Nyt siis selvisi mulle, miksi täällä ei niin suosita mattoja. Mutta toivottavasti se home ei kesällä niin paljon kasva?

  Kivasti olet saanut kuvattua Nizzan maailmanpyörän. Oletko kyytiin jo päässyt?

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  13/12/2009 @ 23:14

  Hrrrh, toivottavasti meidän seuraavassa asunnossa on lämpimämmät lattiat…

  En ole “päässyt” kyytiin, ja melko paljon pitäisi maksaa että menisin. :D En ole maailmanpyörien ystävä.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!