Kategoriat: "Jotain vallan muuta" or "Kultturelli" or "Kunhan hämmästelen" or "Space Invader" or "Torstai"

Blogimuutto (päivittäkää kirjanmerkkinne)

Nonnih, kyllästyin viimeinkin kokonaan blogialustan temppuiluun. Joten käyttöön saapui Wordpress ja sivun ulkonäkökin muuttuu. Uuden blogin löytää osoitteesta: http://stazzy.net/blogi/ Ohjaan molempien blogieni etusivun sinne: http://stazzy.net/ ja… more »

Neidit ja tytöt

Nyt viime aikoina Suomessa on ns. Koffgaten myötä puhuttu paljon tytöttelystä, kaikenlaisesta nettiperseilystä ja ylipäätään rakenteellisesta syrjinnästä. Tuossa linkittämässäni tekstissä on eräs hyvä toteamus: On mahdollista, että Pekka ei ole vain… more »

Avec Charlie H.

Eilen palasimme vähän ennen puoltapäivää kaupasta kotiin, ryhdyin laittamaan ruokaa ja avasin tapani mukaan radion. France Info, uutiskanava. Lapsen kiljahtelun keskeltä kuului sanoja: "ampujia", "muutama minuutti sitten", "ainakin kuusi… more »

Pelottavia, kiellettyjä ja muuten vain epäilyttäviä sanoja

Viski! Nonnih, tunnenpas minä nyt itseni poikkeuksellisen kapinalliseksi. Uskalsin käyttää suorastaan kiellettyä sanaa. (Ei, enää ei tarvita Pahkasikaa tai Lehteä, vakavammin otettavat tiedotusvälineet hoitavat homman.) Sovellettaisiinko samaa… more »

Poudlard?

Tämän pikkukaupungin suurin vuosittainen juhlallisuus on näin syyskuun alkupuolella järjestettävä Fête des nieulles. Nieulle, lausutaan [njöl], on paikallinen keksi. Kyllä, pikkuleipä. Jauhoja, voita ja sokeria. Tätä tapahtumaa varten kaupunki… more »
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 44