Kategoria: "Meemit"

Valearkea

Useampi Facebookin käyttäjä lienee viime viikkoina törmännyt "viiden päivän arkikuvahaasteeseen". Niin minäkin. Se loitsettiin ylleni. Osuipa vain niin, ettei ollut arkea juuri ollenkaan, kun pääsiäisenpyhät saapuivat. Mutta otin kuvia silti. Ja… more »

Liebster haikeus

Normandian ihanainen Mary antoi minulle palkinnon. Siitä on hyvä kirjoittaa, kun ei ole muuta sanottavaa. Tämä pitää jakaa eteenpäin viidelle blogille, jolla on alle 200 lukijaa. Miten se sitten määritelläänkin. Sen kuitenkin sanon, että käykä… more »

Matkalaukussa

Sirokko vastaili taannoin kysymyksiin ja kierrätti niitä eteenpäin vähän toisenlaisessa muodossa. Totesi hän, että listasta olisi luvallista valita aihe. Minä hyökkäsin suoraan ensimmäisen kimppuun: 1. Jos sanon matkalaukku, mikä muisto nousee… more »

Kun kaikki katsoi minua,

sanoin: "Mä tahdon runoilla." Sä sanoit: "Voi, se tie on vaikee." Satakieli jakoi minulle kaksikin haastetta. Oikeastaan sinne toiseen blogiin, mutta käytän ensimmäisen tässä nyt. Toinen jääköön säästöön kehäkukkien sekaan kirjoitettavaksi. Tässä me… more »

Synnillä säilymään saa tasapainon

Minut haastettiin jo taannoin. Kahteenkin otteeseen. Lykkään molemmat tähän samaan postaukseen, tasapainottamaan toisiaan vähän. Ettei tule joltakulta toiselta sisälukutaidottomalta sanomista siitä, että täällä vain valitetaan. Mutta ensin kuit… more »
1 3 4 5 6