Kategoria: "Kotiutuneisuutta"

Sankarileipojan porkkanakakku

Selasin tässä blogistani ruoka-aiheisia postauksia. Jostain "kumman" syystä niitä ei ihan hirveästi ole, mutta olenpahan tehnyt erikoisia eväitä ja tiiviitä pullia. Tiiviiden pullien ajasta on siis kehitytty ja opittu käyttämään ranskalaista… more »

Jääkaappi

Hahaa! Luulette että purnaan kylmästä ilmasta tai esittelen syömisiämme. Niin en tee. Sen sijaan päätin ottaa valokuvia jääkaapin ovista. Ihmisen jääkaapin kyljessä pitää olla magneeteilla kiinni jotakin. Mitä tahansa, mutta jotakin.… more »

Työpöytä. Uncut.

Sisustuspostaus! Maggis haastoi ihmiset ja someilijat ja muut otukset kuvaamaan työpöytänsä. Minä päätin olla niin uskalias, että esittelen sen ihan erikseen puunaamatta. (Krhm, syy tähän lie se, että muutama päivä taaksepäin häntä rajulla otteella… more »

Sisustamista säiden armoilla

Olen suunnitellut tekeväni sisustusjutun. Epäsisustamosta. Tällä hetkellä sisustuksessamme on monia haasteita. Niistä suurin on kova tuuli. Meillä nimittäin asuu pyörremyrsky: Ehkä jopa hurrikaani: more »

Pohjois-Ranskan kaksi vuodenaikaa

Olenko jo joskus valittanut sateesta? Ai olen vai? Olen tainnut joskus myös mainita, että Pohjois-Ranskassa on kaksi vuodenaikaa: Kun-pyykki-kuivuu ja kun-pyykki-ei-kuivu. Ne lähentelevät väljästi muualla Euroopassa tunnettuja kesä- ja talvipuoliskoa… more »
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 18