Kategoria: "Alastikaan ei voi olla"

Kauhistelee pukeutumista ja kaikkea muuta mahdollista

Jotenkin minusta tuntuu, että jo vuosien ajan on kauhisteltu sitä, kuinka lapset (lue: tytöt) pakotetaan pukeutumaan kuin Lolitat ja koko lastenvaateteollisuus on yliseksuaalistunutta. Tällä ilmeisesti viitataan ajatuksena ennemminkin Nabokovin hienoon… more »

Häät Isolla Kirkolla

Päädyimme viime viikonloppuna isolle kirkolle häiden perässä. Minä en ollut koskaan tavannut hääparia ja mieskin vain toisen puoliskon, mutta oikein kivaa oli silti. Tapasin samalla vaivalla myös miehen isän naisystävän, joka osoittautuikin oikein mukav… more »

Maanantain kalavaate

Paitsi että tänään on tiistai. Eilen oli maanantai. Kovin maanantainen maanantai, joka alkoi sillä, että minä ja parikymmentä muuta työmatkalaista seisoimme junalaiturilla hoomoilasina ihmetellen, missä juna mahtaisi olla. Kenelläkään aamukahdeksan u… more »

Rockuskottavuutta ja kissanimekkeitä

Päivän tunnustus: en ole koskaan käyttänyt hiustenhoitoaineita. Takkutukkaisena niitä nyt ei ymmärrettävästi tarvinnut, lyhyt tukka vain lätistyi ja aikana ennen rastoja käytin ns. normaaleja shampoita, joissa oli silikonia ja ties mitä "hoitavia" ai… more »

Musiikintuntija kirjavissa tennareissa

Osoitin taas eilen sen, kuinka hyvin tunnen nykymusiikkia. Lillessä järjestivät illalla ison ulkoilmakonsertin, NRJ music tour. Suurin osa artisteista meni kovaa ja korkealta ohi. Myös se illan suurimmaksi tähdeksi nimetty Sean Paul. Jossain vaiheess… more »
1 3 4 5 6 7