Quite GOOD

Kaikkeen sitä meneekin lupautumaan.
Esimerkiksi siihen, että kuljettaa +-kymppivuotiaita metsässä kartta kädessä. "Näyttäkääpäs mulle nyt kartalta missä kohti me ollaan". Minä en edes pidä lapsista, ja tarjouduin silti vapaaehtoisena! Noh, tuleepahan tehtyä jotain tälläkin viikolla.

Piti minun kirjoittaa muustakin..?
Ainiin, löysin tässä päivänä eräänä ihan tutustumisen arvoisen nettijulkaisun.
GOOD on samannimisen lehden nettiversio, jossa toimittajat kirjottavat ja kansalaistoimittajat blogaavat vähän paremmasta huomisesta.

Käykää katsomassa esimerkiksi esittelyä New Yorkin kasvikatoista tai lukaisemassa oiva The Success of Fail -blogikolumni. Kieli on aika jjjännä asia.

[Kuva: The Rocketeer, tällä lisenssillä.]

 • Maria
  Kommentti Lähettäjä: Maria
  08/07/2009 @ 00:33

  Uusimmassa Tieteen kuvalehdessäkin oli juttua sellaisista viljelytorneista, joiden avulla voitais viljellä erinnäisiä asioita keskellä kaupunkia ja myydä vaikka pötingin alakerrasta - kuljetukset vähentyis dramaattisesti ja ekologisiks rakennetut pötikät tuottais satoakin supervauhtia. Maksaa vaan maltaita prototyypin rakentaminen, mistähän löytyia halukas rahottaja tälläseen kokeiluun…

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  09/07/2009 @ 15:38

  Heh. Siinä oliskin jollekin kehittämistä.

  Mut notia kasvikattoja on kokeiltu useissakin suurkaupungeissa, lähinnä kattojen lämpötilan madaltamiseksi. Ilmeisesti jopa tehokasta siinä hommassa.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!