Sisustusvinkkejä!

(Saisikohan moisella otsikolla paljonkin vahingossa eksyneitä lukijoita blogilistalta?)

Olen tässä parina viime päivänä nukkunut pitkään ja miettinyt perimmäisiä kysymyksiä. Kuten:

- Kuinka kukaan on voinut käyttää jääkaappia, joka oli niin likainen että sen kuuraamiseen meni hyvä tovi ja paljon viinietikkaa ja tuuletusta?

- Miksi Emmaus ei osaa vastata puhelimeen tai laittaa aukioloaikojaan nettiin? Tosin, nyt tiedän, että eivät ole auki maanantaisin. Vastaukset löytyvät kun niitä käy paikanpäällä etsimässä.

- Kuka hiivatti keksi joskus ehdottaa, että valkoinen pusero ja mustat housut/hame olisivat kiva perusvaatetus hotelli- ja ravintola-alan työntekijöille?? Valkoinen paitahan on ihan kauhistus. Minä ainakin olen käsittämättömän likainen aina vuoron loppuessa.

Kämppikset ovat töissä muutaman päivän, kuka St. Tropez'ssa, kuka Italiassa. Minulla on siis rauha vaeltaa vaikka alasti asunnossa... mutta toisaalta vähän juttuseuran puutetta. Otin kuitenkin muutaman kuvan tästä ihastuttavasta minikaksiosta:

Karmean likainen ikkuna, jota en ala pesemään, sillä ne kuulemma vaihdetaan uusiin syyskuun aikana. (Note to self: Älä edes yritä ottaa kuvia vastavaloon tällä kameranrämäkkeellä, joka ei muutenkaan enää suostu yhteistyöhön kuin satunnaisesti.)


J:n nurkkaus. Omasta huoneestani en ottanut kuvaa. Haluan että lukijat säilyttävät illuusion naisihmisestä, joka on siisti ja organisointikysykyinen silloinkin kun elää muutamasta kassista ja nyssäkästä.


"Keittiö". (Tämän sentään siivosin ennen kuvanottoa.) Tuonne pitäisi vielä tunkea pyykinpesukone ja kaasuhella. Ja jonkinlainen työtasokin olisi kiva. Kylmäasia joutunee evakkoon "olohuoneen puolelle".

Ainiin, ja sitten vielä muutama turistiräpsy. Minun ehdottomia lempialueitani on Antibesin vanha kaupunki ja merenranta, etenkin kuuden maissa illalla kun pahin kuumuus on jo laskenut, mutta valoa riittää vielä. Nuo muhkurat, jotka voitte pilvien keskeltä nähdä kahdessa ekassa kuvassa taustalla, eivät ole Kalifornian ruosteiset kukkulat. Vaan Alpit. Ja kaupunki siinä juurella suunnilleen Nizza. Yleensä vuoret näkyvät juuri noin pilvien varjossa, mutta yhdellä kaverilla on muutama upea kuva myrskyn jäljiltä, kun tuuli on puhaltanut pilvet poies. Pitäisikin kysyä lupa lainata moista joskus tänne blogiin...

Nyt annan piutpaut sille tosiasialle, että ollaan syyskuussa, ja lähden makaamaan rannalle. Ennen muutaman tunnin päästä alkavaa työvuoroa ja kahta turistiryhmää. Onneksi englantilaiset juovat vain olutta ja hollantilaiset vain viiniä...

 • Kommentti Lähettäjä:
  01/09/2009 @ 20:25

  Ymmärtääköhän nuo ihmiset kuinka upeissa maisemissa ne elää?

 • zapiska
  Kommentti Lähettäjä: zapiska
  01/09/2009 @ 21:14

  Ai, ai, ai, miten nättejä seutuja. Ja sinulla pieni kämppä ja kohta L mukana…
  Zemppiä!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  02/09/2009 @ 19:32

  Stä minäkin olen miettinyt, ttä kuinka nopeasti tähän turtuu. Toivottavasti ei ihan pian..

 • Pupuce
  Kommentti Lähettäjä: Pupuce
  03/09/2009 @ 09:28

  Kaikk’ on niin suhteellista…Kauniit maisemat unohtaa äkkiä, jos moni muu asia on pepusta. :)

  Ai, siullakin on tollanen kiva julkisten tilojen laattalattia? Kullan entisessä kämpässä oli samanlainen ja voi miten se ahdisti minuu - tuntui kuin oisin asunu meijän asuinalueen ala-asteella! Ranskiksilla on outo maku joissain asioissa. Tai sit meillä. :)

  Eli Antibesissa asut ja oot töissä hotellissa. Ei paha. :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  03/09/2009 @ 12:39

  Jos ihan tarkkoja ollaan, niin Golfe-Juan. Mutta eihän Antibes ole tästä kuin 5 kilsaa.

  Joo, tää lattia on itseasiassa aika karmee. Ylipäätään minä en diggaa laattalattioista, mutta tuo lattia nyt on pienimpiä harmeja tässä asunnossa. :)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!