Työmatkoja ja muuta kivaa

Minulla on uusi kortti ja uusi titteli. Ei, emme ole menneet naimisiin, siviilisäädyn osalta se on ihan 'neiti' vieläkin.

Kortissani on huono webkamerakuva (joo-o), nimeni, viivakoodi ja se uusi titteli: Assistante GRVQ. Mikähä? J'ai vécu, beaucoup de choses, mais le R..? Mutjoo, gestion des risques, vigilances, qualité. Enemmän tai vähemmän siis laatu- ja riskienhallinta-assari. Homma tuntuu mielenkiintoiselta, mutta kahden päivän jälkeen olo on kuin olisi informaatiohalolla päähän lyöty. En osaa vielä kaikkien 300 kollegani nimiä ulkoa, hyvä kun viiden lähimmän (siis en). Ekana päivänä vielä olin oivan vastaanottavainen ja virkeä, mennessäni töihin suoraan hotellin viimeisestä yövuorosta. Sukelsin keskelle sikainfluenssapandemiavalmisteluja. Väittävät että nuorena jaksaa...

Paikassa on vain yksi vika (varmaan muitakin, mutta ne selviävät sitten kantapään kautta):
Työmatka. Kuten aiemminkin on tullut todettua, Rivieran liikenne voi olla helvetillinen, ja sitä se on etenkin aamuruuhkien aikaan. Lisäksi sairaalalaitos sijaitsee Nizzan pohjoispuolella, mahdollisimman hankalan matkan päässä juna-asemalta. Olenkin kahden vaiheilla siitä, kuinka kulkea työmatkat. Ekologinen ja se ajamisesta stressaantuva minä kannattaa junaa. Toisaalta taas paluumatka sujuu autolla neljäänkymmeneen minuuttiin... junalla menee varmaan tuplasti. Kertokaa, myykö kukaan autoja, jotka mahtuisivat käsilaukkuun? Voisi kuljettaa mukanaan. Tai jotain teleporttauspaketteja, "kolmessa sekunnissa töihin, wash and go".

Muutkin ehdotukset otetaan vastaan. Siivet. Moottoripyörä. Ööö?

Onneksi meitä ei ole naulattu tähän asuntoon, ja kunhan tarpeeksi kyllästyn tunnin ja vartin työmatkoihin, voidaan muuttaa lähemmäs. Muttakun mä en halua Nizzaan ja kämpän pitäisi olla juna-aseman lähellä. Hmm. Lienee kompromissin paikka.

Mutta se on sen ajan murhe.

 • Stello
  Kommentti Lähettäjä: Stello
  30/09/2009 @ 03:28

  Vespa! =D

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  30/09/2009 @ 11:18

  Mutkun Vespa ja moottoritie sopii vähÄn huonosti yhteen. :/ Muuten, kyllä, punainen!

 • Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Sanna
  30/09/2009 @ 12:32

  Kauheesti onnea uuteen työhön ja jaksamista! On se auto vaan ihmeellinen asia.. Halit meiltä molemmilta :)

 • Kommentti Lähettäjä:
  30/09/2009 @ 13:53

  Onnea uuden työpaikan johdosta. Kuulostaa sitäpaitsi tosi mielenkiintoiselta.

  Työmatkaongelmaan ehdotan muuttoa, mikään ei ole kettumaisempaa kuin seistä aamuruuhkissa ja hengitellä pakokaasuja.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  01/10/2009 @ 09:42

  Sanna, kiitos. Eikös olekin ;)

  Jalala,
  kyllä tästä varmaan muutetaankin, mutta ei nyt sentään ihan saman tien. Vieläkin laatikoita nurkissa tämän muuton peruilta.

 • Krii
  Kommentti Lähettäjä: Krii
  01/10/2009 @ 21:38

  No höh! Miksi ei Nizzaan? Ymmärrän kyllä, hyvin, että pikkukaupungissa on mukavampi asua, mutta on täällä Nizzassakin mukavia oikein ranskalaisia kaupunginosia.

  Onnea joka tapauksessa uudesta työstä ja hienosta tittelistä!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  02/10/2009 @ 09:59

  Niin noh, en mää vielä ole vakaasti Nizzaa vastaan päättänyt, ehkä jos oikein kivan kaupunginosan löytää. Muuten se vaan on vähän liian… iso (?)

  Tykkään asua kivenheiton päässä kaikesta, myös juna-asemasta ja merestä.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!