Vaatekenkätarpeita

Varoitus: merkityksetöntä tyttöhöpötystä.

Mission almost impossible.

Olen etsiskellyt kenkiä. Yksinkertaisia mustia korkokenkiä, jossa olisi kuitenkin "sitä jotain". Vähän korkoa, ei liikaa, viisi senttiä on jo kipurajan yläpuolella. Ei kiilakorkoa, ei piikkikorkoa. Ei terävää kärkeä. Ei liian kalliit, mutta kuitenkin aitoa nahkaa. *huoh* Eikä minua haittaisi vaikka olisivat "kestävämmin tuotetut". Espanjalainen Pikolinos voisi olla siinä suhteessa harkitsemisen arvoinen merkki. Ja myyvätkin vielä lähistöllä yhdessä kenkäkaupassa. Varsinkin tämä nilkkanauhainen Ginebra 713 on vallan sitä mitä haluaisin.

Toisaalta talviseuduksi reippaammat kengät kelpaisivat. Kuten vähän maiharihenkiset London 757 -saappaat. Kelpaisi yhdistää mekon seuraksi. Olen vakaasti päättänyt asua koko talven neulemekoissa ja paksuissa sukkahousuissa... joskin minulla ei taida olla tarpeeksi neulemekkoja moisen toteuttamiseen.

Niin, ja tietnekin tarvitsen uuden laukun. Semmoisen ehjän. Ison muttei liian ison ja pitkällä olkahihnalla. Ja kankaisen, sillä tekonahkaa en halua ja nahkalaukku lienee yli varojeni, ainakin uutena ostettuna. Ebay tietty, mutta sielläkin pyöriminen on välillä ihan yhtä turhauttavaa kuin kaupoissa pyöriminen.

Ihmeesti sitä luo itselleen tarpeita.

Noniin, muotibloggaus-kuluttamishaaveilu on toteutettu tälle syksylle, huomenna taas jotain fiksumpaa. (You wish.)

 • Kata
  Kommentti Lähettäjä: Kata
  03/10/2009 @ 16:47

  No meillä on sitten ihan samat tarpeet! Kauhea laukkuongelma, paksuja neulemekkoja ei ole kuin yksi ja kaikki kengät mitä tulevaan fäshönasuuni tarvitsen, ovat saatavilla vain Barcelonassa, Berliinissä tai Tukholmasta. Ebaytä en voi käyttää, koska mistä mä nyt voisin tietää onko oikea koko 39 vai 40! Ja rahaakaan ei ole tarpeksi. Onpa pulmia ;D

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  04/10/2009 @ 15:46

  Kenkien ostaminen internetistä on kyllä varsinaista arvailua joskus. Pulmia riittää :D

 • Maria M.
  Kommentti Lähettäjä: Maria M.
  04/10/2009 @ 18:09

  Hyvin kauniit ovat kengät! :)

  Aitonahkaista, tilavaa laukkua etsisin minä. Sinne pitäisi mahtua koko elämä. AA:n polyesterilaukku alkaa vähän ratkeilla ja muinaiset tekonahkalaukutkin ovat kärsineitä, eikä niihin edes mahtuisi koko elämää. Nyt tuntuu tärkeältä, että laukku olisi tilava.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  04/10/2009 @ 19:04

  Liian ison laukun ainoa vika on se, että sitten sinne tosiaan tunkee koko elämän… ja sitten se ruoja painaa kuin synti.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!