Herra Huu

Viime viikon uutinen tuli kaukaa idästä.
Kiinan presidentti kävi Ranskanreissullaan Nizzassa vajaan vuorokauden verran, ja Promenade des Anglais, yksi kaupungin pääväylistä, suljettiin tietenkin perjantai-illaksi. Mikä sitten aiheutti epämääräisiä sumppuja muualle kaupunkiin.

Siinä sivussa herrat Sarkozy ja Hu Jintao tekivät bisnestä 14 miljardin euron edestä, ja muutama Pro-Tiibet ja/tai Liu Xiaobo -mielenosoittaja pidätettiin. Airbus on tunnetusti raskaampaa tavaraa kuin ihmisoikeudet.

Herra Hu:n ensimmäisenä vierailupäivänä televisiossa uutisoitiin kuin kuumanakin skuuppina, jotta "virallisen kannan mukaan Ranska ottaa Kiinan presidentin vastaan ilmapiirissä, jonka halutaan tukevan yhteiymmärtämystä ja tulevaisuuden rankentamista" tai jotain sinnepäin. No shit Sherlock? Mitä muutakaan olisi voitu sanoa virallisena kantana?

En ollut ottamassa valokuvia lyhyistä maanpäämiehistä.

Tein kuumaaviiniä kotona, valkkarista tällä kertaa. Talvikausi on siis virallisesti avattu.Herra Huu on erittäin pienikokoinen, mustavaatteinen mies, jonka suvussa periytyvänä työnä on pelotella lapsia iltaisin.

(lähde: Netlibris - kirjatarjottimet)

 • Arkitehti
  Kommentti Lähettäjä: Arkitehti
  08/11/2010 @ 09:42

  Söin eilen ensimmäiset paahdetut kastanjat ja join kaksi lasillista tämän satokauden rypäleistä tehtyä käynyttä rypälemehua, joten jonkun kauden avajaisista voidaan puhua täälläkin. Niin, ja takkaan sytytettiin tuli, jossa oli jo ihan klapejakin eikä pelkkiä pizzalaatikoita…

 • Meï
  Kommentti Lähettäjä: Meï
  08/11/2010 @ 11:48

  Kuumaa viiniä!!! Hyvä idea :)

 • patonki
  Kommentti Lähettäjä: patonki
  08/11/2010 @ 13:05

  Ajattelin paistella joulutorttuja huomenissa… Josko sitten sitä kuumaaviiniä niiden kera.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  08/11/2010 @ 16:09

  Kyllä punaviini-glühwein vaan on parempaa, tuo valkkaripohjainen maistui vähän tyttöjen juomalta :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!