Huomioita viikon varrelta

Tällä viikolla olen:

- Soitellut puoli Elsassia läpi yhden ainoan ihmisen tavoittamikseksi... ja sitten en ole ehtinyt tavoittaa ihmistä.

- Näpytellyt noin 300 potilastyytyväisyyskyselylomaketta (i-ha-na yhdyssana!) tietokoneelle, ja vielä olisi useampi kymmenen näpyteltävänä. Inhokkihommani nykyduunissani, muta onneksi toistuu vain kerran kolmeen kuukauteen.

- Opiskellut bussimatkoilla töihin. Reilut 20 minuuttia tehokasta aikaa per suunta. En muuten olekaan opiskellut yhtään mitään pariin vuoteen, ihan kivaa vaihtelua.

- Juhlinut puolen vuosikymmenen rajapyykkiä ja nimmareitani samana päivänä. Hyvin valittu. Paitsi että se nimipäivä tuuppaa unohtumaan itseltäkin vaikka meillä on suomalainen kalenteri eteisen seinällä. Tämän kunniaksi söin eilisiltana ihan liikaa friteerattuja mereneläviä.

- Kaivanut kamerasta loputkin viimeviikonloppuiset kuvat. Todettakoon, että kävimme sunnuntaina turistijunalla vähän korkeammalla Alpeilla, pikkukylän viereisissä metsissä kävelemässä ja ihmettelemässä rättisitikoita ja vanhoja kiviä. Reissuun mahtui myös ihan aidon ja toiminnassa olevan höyryveturin bongaus. Emme tosin valitettavasti matkustaneet sillä, meidän junamme oli vain heiluva, hidas ja dieselinhajuinen...
- Tehnyt ehdottomasti tarpeellisen, mutta vuosiin kalleimman ostokseni. Joudutte, armaat lukijani, ihan varmasti kärsimään ostosesittelystä kunhan kaveri matkaa meille saakka, parin viikon sisään.

Nyt on sitten hyvä valmistautua henkisesti viimeiseen päivänpuolikkaaseen töissä ja sitä myöten ansaittuun viikonloppuun. Mukavaa viikonloppua kaikille!

 • sari
  Kommentti Lähettäjä: sari
  08/10/2010 @ 04:56

  multa meni sun synttarit ihan sivu suun, onnea!!!!

  ja ihania junakuvia!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  08/10/2010 @ 19:55

  “Mun".. noh “meidän", mutta kiitos kuitenkin :D

 • Simpukka
  Kommentti Lähettäjä: Simpukka
  10/10/2010 @ 10:47

  Rättisitikoissa on sitä jotain. Minusta ne ovat sympaattisia ilonpilkahduksia värikirjossaan.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  11/10/2010 @ 11:45

  Totta, ja sitten vielä niin hauskoja muodoltaankin.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!