Isolla kirkolla

Olin pitkään ihan varma, että Pariisilla on jotain minua vastaan. Viidellä - kuudella ensimmäisellä käyntikerralla satoi aina. Poikkeuksetta. Oli sitten tammikuu tai heinäkuu.

Sittemmin olen päässyt kirouksesta eroon. Juhannuksen 2007 aikaan näytti pitkälti tältä:

Minä ja Sanna kuskeina Strasbourgista miniviikonlopulle, vuokrafordin (oliko se Ford? pieni kuitenkin) takapenkille ahtautuneena kolme ajokortitonta miestä.

Pariisilla lienee siltikin vielä jotain hampaankolossa ulkosavolaisen lähestymisyrityksiä kohtaan, sillä ensi viikonlopuksi luvattiin sadetta ja kylmää. Toivottavasti ei kuitenkaan ihan niin paljon vettä kuin edellisessä postauksessa...

Niin, en olekaan tullut maininneeksi, että perjantaiaamuna pitäisi suunnata pääkaupunkia kohden. Perimmäinen syy on hyvin proosallinen ja viininpunakantinen: Nykyisiä biometrisiä passeja ei saa enää uusittua Ranskan kamaralla missään muualla kuin Seinen varren suurlähetystössä. Ja oma menee vanhaksi 13. 3. 2010. Olen kuvassa 17 ja kovin suoratukkainen.

Viikonlopusta uhkaa kuitenkin tulla oivallinen, myrskystä ja myräkästä huolimatta, onhan luvassa erittäin hyvää seuraa, eikä Pariisissa ikinä pääse tylsistymään.

 • Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Sanna
  03/03/2010 @ 12:00

  Jumankauta et mä näytän hyvinsyöneeltä emännältä…. se ihana auto oli muuten grande punto :) Ihana viikonloppu siis luvassa!!

 • Fifi
  Kommentti Lähettäjä: Fifi
  03/03/2010 @ 13:44

  Pääseekö jäniksenä mukaan?!? Mä olen käynyt Pariisissa viimeksi 2005 ja kaupunkia + sikäläisiä ystäviä on ikävä. Tietty täältä pääsisi kolmessa tunnissa junalla, mutku ei tule lähdettyä… eikä lysti ole ilmaista, malheureusement.

  Viettäkää überhauska ja mahdollisimman kuiva viikonloppu! :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  03/03/2010 @ 15:10

  Sanna,
  Musta se on oikein söpö kuva.
  Fiat siis, joku äffällä alkava kuitenkin :p

  Fifi, seuraan vaan!
  “Mahdollisimman kuiva", lol. Eikö saada edes olutta juoda..? :)

 • Katja
  Kommentti Lähettäjä: Katja
  03/03/2010 @ 18:28

  Mykistävää. Omani menee vanhaksi 10.3., olen kuvassa uskoakseni 29, lapseton neiti-ihminen siis, ja tukka on kuin Suvi-Anne Siimeksellä.

  Asian hoitaminen kävi mielessä Suomen-viikolla, mutta passikuvaan meno tuntui ylivoimaiselta, eikä dokumentti olisi tullut valmiiksi ennen paluutani, jos lainkaan koska en ole vieläkään toimittanut väestörekisteriviranomaiselle todistusta kaksoiskansalaisuudestani asianmukaisesti apostillalla varustettuna. Plussaa asiassa on se, etten voi sännätä harkitsematta vesihuolto ja turvallisuus -workshoppiin Lähi-Itään, vaan pysyn kiltisti EU-alueella italalaisilla henkkareillani.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  03/03/2010 @ 19:46

  Katja,

  Heh, säästytpähän waarallisilta tilanteilta. Mäkään en ole käynyt passikuvassa, harkitsen sitä huomenna. Tai sitten perjantaiaamuna. Karmeahan se on joka tapauksessa :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!