Piano

Joskus pitäisi ihmisen uskoa kun sanotaan, että perjantai 13. päivä ei ole hyvä päivä. Ei ollut. Elämä on. Mutta ei siitä sen enempää, nythän on jo sunnuntai, ja paljon aurinkoisempaa.

Ihan konkreettisestikin. Eilen satoi tuntikausia kaatamalla. Siis niinkuin "käännetään saavi ylösalaisin" -kaatamalla. Juuri kun pääsin sanomasta, että täällä ei juuri koskaan sada kesällä. Ruojat suomalaiset, veitte helteemme.

Koska viikonlopusta ei siis ole kovinkaan paljon julkisesti jaettavaa, jaan turistivinkin: lempikummallisuuteni Nizzan kaduilta.

Aivan kaupungin keskustaa hallitsevan Place Massenan vieressä, akustisesti mielenkiintoisten holvikaarten alla, istuu lähes päivittäin nuorjmies pianon ääressä. Ja soittaakin vielä.

Pianomiestä on oikeasti paljon mielenkiintoisempaa kuunnella kuin iänikuisia viuluja, harmonikkoja, intiaanipanhuiluja tai sitä hyvin huonoa Michael Jackson -imitaattoria. Soittotaidoista en tietenkään osaa mitään sanoa, muuta kuin että musiikilta se kuulostaa. Satunnaisesti pianon ääreen istuu myös joku ohikulkija.
Kappaleen jälkeen ilmassa leijuu vain yksi kysymys: Siinä missä intiaanipanhuilu on helppo laittaa laukkuun päivän päätteeksi, piano on kohtuullisen hankala raikottava. Missä ihmeessä soitinta säilytetään yöt?

 • Laura
  Kommentti Lähettäjä: Laura
  16/08/2010 @ 15:31

  Kutsu! En vaan saa linkitettyä suoraan, kun kuulemma se on ROSKAA!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  16/08/2010 @ 16:29

  Jee!
  Mut joo, tiukensin roskapostiasetuksia, ja se ei tykkää blogspotista.
  :P
  Pitää korjata, kunhan ymmärrän että mistä.

 • Sanna
  Kommentti Lähettäjä: Sanna
  16/08/2010 @ 21:03

  Onko tuo nyt sitten sitä kuuluisaa (piilo)mainontaa :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  17/08/2010 @ 16:59

  Ei edes kovin PIILO :D

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!