Splätsh

Meillä töissä saa CE:n kautta ostettua vähän halvempia lippuja sinne sun tänne, joten eilen löysimme sisäisen lapsemme ja lähdimme käymään Aquasplash -vesipuistossa, joka sijaitsee ihan viimekesäisen leirintäalueeni nurkilla.

Paikka oli oikein kesäinen, tosin aavistuksen verran pienempi kuin olin odottanut. Ja puku- ja saniteettitilat olivat jokseenkin... ranskalaista standardia, eli vähän ällöt, mutta muuten paikka vaikutti siistiltä. Liukumäet olivat hauskoja, tosin, kuten oletettavaa on heinäkuisena lauantaina, vähän joka paikkaan sai jonottaa melkoisen paljon. Yksi mäistä oli semmoinen, etten enää lähde, vaikken kovin heikkosydäminen olekaan. Ymmärsin heti miksi sitä ei suositella sydänvaivoista kärsiville...

Ja toisesta sain takapuoleeni tennispallon kokoisen mustelman. Kummasti siellä vain viihtyi lähes koko päivän, lähtiessämme tajusimme, että lähes viisi tuntia oli kulunut.Lapsille tarkoitetun Ile aux pirates'n kuva lainattu tourmagazine.fr -sivustolta

Vinkiksi: mene heti aukeamisaikaan aamusta, varaa heti paikalle päästyäsi seurueelle aurinkotuolit varjopaikasta (aurinkoon pääsee aina, varjopaikkoja on puolenpäivän jälkeen vaikea löytää), ja siihen oheen paljon vettä ja pari pyyhettä. Paremmillekin saattaa iskeä heikkous, paljaspäisenä ja aurinkolaseitta, ne kun eivät liukumäissä ihan kätevimpiä ole.

Päivän ei-vesipuistollisena vaatetuksena vapaiden kesäpäivieni univormu: mustat shortsit ja harmaa toppi. Noissa shortseissa elin koko viime kesän, nyt käytän viikonloppuisin kun eivät oikein töihin sovellu. Töihin saa pukeutua, viikonloppuisin on ihana vain mennä kätevimmän mukaan.

Kuva ei muuten ole eiliseltä, vaan viime viikonlopulta, Antibesin sunnuntaikävelyltämme.

 • elisa
  Kommentti Lähettäjä: elisa
  11/07/2010 @ 23:38

  Oletpas sòpò ja pikkarainen tossa kuvassa! :)

  Pààstàispà mekin vesipuistoon! Kovasti olisin halunnut merelle tànàkin viikonloppuna mutta koskaan ei ole tarpeeksi aikaa.. ehkà elokuussa sitten!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  12/07/2010 @ 00:07

  Kato pitää julkaista kaikkein edustavimmet kuvat, kiitos vaan ;D

  Meri on kyllä näillä ilmoilla oiva asia olemassa…

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!