Valokuvasafari mallia 2010

Joskus aika tarkkaan vuosi takaperin blogieläimet kohtasivat toisensa Hervannassa, ja tuloksena oli vodkamansikkahillon siivittämä valokuvasafari.

Tänä vuonna kohtauspaikkana oli sama kaupunki, mutta Koskipuisto ja keli aiempaa ikävämpi (turkisvuorattu kelluntapuku olisi ollut ihan kiva ja säänmukainen asu). Valokuvasafari sen sijaan oli entisenlainen. Mitä nyt joukkoon liittyi myös jonkun lonkeron mukaan nimetty miesihminen, joka jossain vaiheessa lainasi Sarakissalle niittitakkiaan ja siinä killunutta rintamerkkiään, jonka kiekuraisia merkkejä tytöt sitten yhteivoimin tavasivat: miikää, koo-äl-ii-too-är-is.
Siveettömät.Joukossa mukana, kuvissa tai kuvien ulkopuolella ulkosavolaisen ja aiemmin mainitun Sarakissan lisäksi myös Paha mekontekijä kukka hiuksissaan, Prefecta, Sanni ja Sanna, Katarimaria ja Maria, Noora, Tiitiäinen, Jossu ja Maija joka ei harmikseni tuonut maastonakkiaan näytille. Niin ja tietty muutama muu seikkailija ja ohikulkija.

Ilta päättyi Hervantaan. Taas. Johonkin baariin jossa ensimmäinen näkemäni asia ovesta sisääntullessa oli rollaattori. O_o Sitten toiseen baariin, jossa pelasimme Katarimarian kanssa tammea. Arvatkaa kumpi voitti?

Lauantaina Noora ja miehekkeensä veivät minut ja Loun elämysmatkalle Hervannan vesitorniin. Hirvittävä tuuli, komiat maisemat ja pahaa kahvia pahvimukeista.


Sain shampoota. Ja ihanan liivin josta enemmän myöhemmin...

 • Maria
  Kommentti Lähettäjä: Maria
  20/06/2010 @ 20:20

  HIhhiihi, hauskaa oli ^

 • Julia
  Kommentti Lähettäjä: Julia
  20/06/2010 @ 22:56

  Hei nyt on kyllä kysyttävä että olitko sattumoisin Helsingin keskustassa Loun kanssa viime torstaina? Oon jokseenkin varma että näin sut.

 • Rhia
  Kommentti Lähettäjä: Rhia
  21/06/2010 @ 00:22

  Oli tosi kiva vihdoinkin tavata =) ikävää oli että jouduin häippäisemään niin pian, mutta ensivuonna on uus kesä ja ehkä uusi puistomiitti! Onneksi on blogit =D

 • utelias
  Kommentti Lähettäjä: utelias
  21/06/2010 @ 20:05

  Hei! Aina silloin tällöin eksyn blogiisi, ja nyt ajattelin tulla kyselemään kokemuksia Ranskassa elämisestä. Edessä on ensi viikolla alkava kahden kuukauden kesätyöpaikka Disneylandissa. Minkälaisia asioita Ranskassa kannattaa huomioida olevan erilaisia kuin Suomessa? Kaikenlainen informaatio otetaan innostuneina vastaan :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  25/06/2010 @ 17:47

  Julia,
  En kyllä ollut :) Meillä on siis kaksoisolennot.

  Utelias,
  Oh, onhan niitä asioita… Noh, ensinnäkin, varaa joka asian hoitoa varten mukaan henkkarit ja asumistodistus ja kaikki muut mahdolliset outoakin oudommat paperit.

  Maria, Rhia,
  pian taas uusiksi!

 • prefecta
  Kommentti Lähettäjä: prefecta
  30/06/2010 @ 10:29

  Oli tosiaan hauska tavata!

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!