Alkuviikon varrelta

Alkuviikon kohtaaminen: Eksyneen oloinen turisti, joka etsi merta. Minun piti varmistaa kahdesti että olin ymmärtänyt oikein. Aika lahjakasta kun kadottaa meren kaupungissa jossa ei muuta olekaan kuin rantaviivaa. Kysytäänköhän minulta seuraavaksi missä olisi vuori?

Alkuviikon korvamato :

Syytän Bisquitsia.

Alkuviikon suomalainen musiikkilöytö on elokuvasta Keisarikunta. Tuossa on jotenkin hirveän hyvä meininki. Elokuva tosin on minulle ihan vieras. Jos joku on nähnyt, kertokoon mielipiteensä.

movie" value="http://www.youtube.com/v/sqMZRGVONzs?fs=1&hl=fi_FI" />


Alkuviikon inhokki: Jumiutunut selkä. Sen jumiutuminen kyllä riippuu ihan auringonpilkuista ja kuun asennosta. Saisi aueta jumista ennen perjantaita.

Alkuviikon kirja: Viimeisin Sookie Stackhouse. Sain viimeinkin aikaiseksi hankkia, ja se tuli postissa kiltisti kotiin (tai olisi tullut jos olisin ollut kotona, kävin hakemassa postista). Yllätyksekseni kovakantinen. Ei ehkä kirjana niin hyvä kuin muutamat yhdeksästä edellisestä, mutta luin silti ahmien läpi. Nyt ne kaikki kymmenen kaveria ovat kiltisti tuolla kirjahyllyssä. Mitähän seuraavaksi? Ei ainakaan mitään ostettua, hyllyssä on muutenkin jo lukemattomia kirjoja, useammalla kielellä.

Alkuviikon löytö: Suklaalevy keittiön kaapin pohjalta. Miten voi olla mahdollista, että ihminen unohtaa suklaalevyn useaksi viikoksi kaappiin? Hyvin kadotettu. (Enää sitä ei ole...)

Alkuviikon ostos: Monta pussia pakastemarjoja. Stazzy <3 Picard.


 • Tuuli
  Kommentti Lähettäjä: Tuuli
  31/03/2011 @ 02:28

  Keisarikunnassa eniten häiritsi se, kun näyttelijät yrittivät puhua Kotkan murretta siinä onnistumatta. Muuten ihan ookoo leffa.

  (Joo, olen itse Kotkasta ja siksi tarkka.)

 • Birgitta
  Kommentti Lähettäjä: Birgitta
  31/03/2011 @ 17:44

  Todellakin, hyvä fiilis tuossa biisissä, sellaista nostetta ja keveyttä.

  Vain pelkästään siipalle tarkoitettu suklaalevy (avaamaton) voi säilyä minulta suojassa, kaikki muut katoavat kuin tuhka tuuleen ;-)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  31/03/2011 @ 20:44

  Tuuli,
  pitäisikin katsoa, jos ei muuten niin kuullakseen kuinka puhutaan kotkaa huonosti.

  Brigitta,
  meillä ei kyllä pysy suklaa piilossa vaikka toinen olisikin kotona. :D

 • giz
  Kommentti Lähettäjä: giz
  01/04/2011 @ 22:55

  Salut ja hauskaa aprillipaivaa viela! Talvi hujahti toissa huhkiessa, mutta nyt alkoi “kesaloma” eli on vain aikaa….Joten jos sulla on joskus luppoaikaa, niin olisi mukava viimein treffata kevaisessa Nizzassa :)

 • patonki
  Kommentti Lähettäjä: patonki
  03/04/2011 @ 12:33

  Kävin katsomassa Keisarikunnan Ivalon elokuvateatterissa. Muistan siitä ainoastaan sen, kuinka paljon ärsytti kuunnella musiikkipainotteista elokuvaa pikkiriikkisistä kaiuttimista jostain lavan takaa. Kokemus sinällään. :)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  04/04/2011 @ 09:09

  Giz,
  sans problème :)
  laita vaikka mailia että miten sut saa kiinni. menthe.foret[at]gmail.com

  Patonki,
  näitähän elokuvakokemuksia on.

 • Mademoiselle Fromage
  Kommentti Lähettäjä: Mademoiselle Fromage
  09/04/2011 @ 23:19

  Mulle kävi aivan samalla tavalla suklaalevyn kanssa, jonka olin laittanut lipaston alimpaan laatikkoon. Löysin sen ja kyllä ihmetytti. Söin tietysti kokonaan sen pois kuleksimasta. En ikinä ole ymmärtänyt ihmisiä, joilla on suklaata kaapissa ja jotka eivät syö sitä kaikkea heti. :D

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  11/04/2011 @ 13:40

  Niillä on käsittämätön itsekuri. Ei onnistu minulta.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!