Hnnnngh

Saanko valittaa?

Olen päättänyt sitkeästi olla valittamatta jatkuvasti, joten päätin kerätä kaikki mahdolliset viime viikkojen pienet ärsytyksenaiheet samaan postaukseen. Haluanhan ehdottomasti jakaa ne uskollisten ja uskottomien lukijoideni kanssa.

1) Ne turistit. Kieroutuneesti olen sitä mieltä, että turistiaalto on Rivieran paras ja huonoin puoli. Huonoin se on silloin kun turistit blokkaavat koko jalkakäytävän, täyttävät bussit ja laulavat aamukahdelta ikkunani alla.

2) Ihmiset jotka antavat lapsensa kiivetä seisomaan bussin penkille. Voi herranjesta! Eihän aikuisetkaan seiso bussien penkeillä. Ihan samalla tavalla (ja ehkä jopa todennäköisemmin) sen parivuotiaan kengänpohjissa on kaikenmaailman koiranulosteita.

3) Ihmiset jotka pistävät tajuamattomuutensa muiden syyksi. Menin Cannesin suuntaan bussilla. Se on halvin vaihtoehto, mutta myös hitain ja jos osuu ruuhka-aika, niin bussin on ihan turha toivoa pysyvän aikataulussa. Tänään kuitenkin olimme edellä aikataulua, joten kuski odotteli yhdellä pysäkillä tovin. Olimme seisseet jopa noin kolme minuuttia, kun ensimmäinen äititapaus alkaa valittaa kovaan ääneen siitä, kuinka ilmastointi on pysäytetty vaikka bussissa on vauva (Mitenkähän se lapsiraukka selvisi ulkona?) ja sitten vanhempi madame kyselee kovaan ääneen, jotta "eikö me voitais jo mennä kun me ollaan myöhässä!?"

Ei se sen bussikuskin vika ole, ettette ole lähteneet liikkeelle tarpeeksi aikaisin ja/tai puolta nopemmalla junalla.

4) Nuorisoyksilöt, jotka päättävät ruveta rälläämään mopolla juuri sillä puolella taloa, jossa meillä on ikkunat auki, kun sieltä ei yleensä tule sisään jatkuvaa liikenteen melua. Tajusivat onneksi palata kotiin syömään hetkeä ennen kuin minä olisin mennyt sanomaan, jotta jumalauta nyt saa riittää. (Kyllä, todennäköisesti juuri suomeksi.)

5) Jo muutaman viikon on ärsyttänyt joku alakerran naapuri, joka polttaa sisällä ja/tai käytävässä. Mä en ihan oikeasti diggaa tupakanlemusta asunnossani. Syytän ensimmäisen kerroksen venäläiskommuunia, sillä haju alkoi suunnilleen samaan aikaan kuin he siihen muuttivat.

Itseasiassa päivän Ankkalapio sopii oivasti tunnelmaan.

+ Bonus: ärsyttää myös se, ettei asunto automaagisiivoudu.

Ei palautteita vielä
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!