Kiirus ja Lehrer

Koska lammas ei pääse villoistaan eroon kovinkaan tehokkaasti, olen tässä harrastanut 12-tuntisia koulupäiviä ja niiden ulkopuolella strukturoitua prokrastinointia. Mm. kirjoittamalla. Ihan hirveää sontaa, mutta se nyt on asia erikseen.

Ja piirtämällä - leikkaamalla - liimaamalla parvekkeita. Googlettaen purkkiruusuja. Taistellen 3D-härpäkkeitä toimimaan Linuxilla (tämän taistelun olen vielä hävinnyt, mutta sota ei ole ohi). Nämä tosin ihan opiskeluasioiden takia. Yllättäen innostavat vähän enemmän kuin laskentatoimi tai markkinointi. Kyllä, opiskelen terveydenhuoltoalaa.

Kahvikiintiöni alkaa olla täyttymässä ja päivän hokema on "enää puolitoista viikkoa lomaan, enää puolitoista viikkoa lomaan".

Jouluvalot ovat vielä ripustamatta, siivoaminen on jäänyt miehen harteille. Voitte siis kuvitella kuinka tehokkaasti täällä on siivottu. Leipomista en viitsi edes ajatella, eihän meillä ole oikeaa uuniakaan.

Mutta, koska ei niin pahaa, ettei jotain hyvääkin, löysin jostain syystä aivan mahtavan kasan ikivanhoja Tom Lehrerin outouksia. Naurakaa ääneen pimeyden keskellä, armaat lukijani.

 • Johanna
  Kommentti Lähettäjä: Johanna
  08/12/2011 @ 09:13

  “Googlettaen purkkiruusuja.” Luin “Googlettaen pubiruusuja.”
  Mitä tämä kertoo omista googletteluistani..?!

  Tsemppiä lomanalusspurttiin!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  12/12/2011 @ 23:54

  Mitä Freud tästä sanoisi?

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!