Arki vol 2: räkätauti ja muita kavereita

Työarkeen paluu sujui juuri niin kuin sen voi olettaa sujuvan: kankeasti, ainakin tekniseltä kannalta.

Työhuonetta oli uudelleenjärjestetty ja minulla paikka nurkassa. Ei siinä, nurkka on ihan hyvä paikka, ikkuna pään yläpuolella ja oma pöydäntapainenkin. Uusi tietokone. Tai "uusi", mutta selkeästi uudempi ja paremmin hereillä oleva kuin edellinen. Ensimmäiset puoli tuntia menivätkin sitä konfiguroidessa. Hyvin mielenkiintoista on myös huomata, että yksi työn kannalta olennainen ohjelmisto puuttuu kokonaan, minulla ei ole oikeuksia asentaa koneelle mitään ja atk-vastaava on vielä kaksi viikkoa isyyslomalla. Ok, se hänelle suotakoon.

Toinen uudelleenasennettava oli työpöytä. Kuka suunnittelija voi olla niin idioottimainen, että laittaa työpöytään alas tason, joka estää tuolin työntämisen pöydän alle ja pakottaa pitämään jalat koukussa? Näköjään joku. Mietin ja suunnittelin siinä sitten eilen, jotta jos otan sen irti, hajoaako koko pöytä?
[ ] kyllä
[ ] ei
[x] ehkä

Päätin uskaltaa tänä aamuna, ja ruuvimeisselin unohdettuani avasin ruuvit saksien kärjillä. Hyvin toimi. Ei hajoa.

Pöytä on kyllä vieläkin liian korkea, mutta sille ei voi mitään. Paitsi ehkä tyynyn persien alle. Ja armas rannetukikoirani on... jossain.

Työnaloitus oli muutenkin mieltäylentävä operaatio. Olen varma, että räkätaudit ovat nenäliinojen ja Bepanthenin valmistajien salajuoni maan päällä luuhaavia viattomia ihmisiä vastaan. Viikonloppu meni ns. harakoille, kun makasin niistävänä sängyn pohjalla ja katselin puoli kautta Rookie Blueta. Se oli fiksuinta toimintaa, johon pääni kykeni.

Stressi ei vielä saa kovin kovaa nilkasta kiinni. Mutta kysykää uudestaan perjantaina tai vaikka kuukauden päästä. Jos mulla jo silloin olisi jonkinlainen käsitys gradun aiheesta...?

 • Mary von Törne
  Kommentti Lähettäjä: Mary von Törne
  02/10/2012 @ 16:23

  Hieno uusi luukki!

  Surunvalitteluni työergonomiasi puolesta, koita pysyä kasassa pöytää myöten. Minun pitäisi ottaa itseäni niskasta uskaltaakseni pyytää uutta toimistotuolia: se on sama, jolla aloitin 9 vuotta sitten, se vaihdettiin kahteen toiseen välillä, mutta ne eivät kestäneet (minua) ja hajosivat, ja ex-tuolini ilmestyi takaisin paikalleen toukokuussa. Nyt mietin juonta sen lopulliseksi erottamiseksi toimestaan.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  02/10/2012 @ 16:30

  jos mää nyt jotenkin :)
  Jos ei muuten, niin haen tyynyn.

 • Joku
  Kommentti Lähettäjä: Joku
  02/10/2012 @ 21:36

  Radikaali, neon ja hip. Mutta printtinappula ei ole cool.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  03/10/2012 @ 09:05

  Ai, siellä on printtinappulakin :P
  Ehkä mä joskus jaksan selvittää, kuinka siitä pääsisi eroon.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!