Curriculum vitae

Sanoissa -blogissa tehtiin ansioluettelo. Varastin idean törkeästi. Osaan minäkin jotain tehdä, joskus, vahingossa. Tosin mä en osaa mitään niin hienoa kuin liiman keittäminen luista.

Osaan ommella verhot, jos saumojen suoruudella ei ole niin väliä. Osaan käpertyä sohvannurkkaan. Osaan sulkea koko maailman ulkopuolelle, jos vain oikeasti haluan keskittyä johonkin. Tajuta junan olevan pääteasemalla vasta, kun muut alkavat liikkua paikoiltaan pois. Opiskella kun rock pyörii kuulokkeissa.

Osaan änkeytyä täpötäyteen metroon. Bussiinkin tarpeen niin vaatiessa. Viedä jalan raitiovaunun ovien väliin. Laskea kerroksia aloittaen nollasta.

Osaan arvioida lukuisista appelsiineista ne, jotka eivät homehdu kolmessa päivässä ja tunnen jo suuren määrän erilaisia juustoja. Osaan jopa olla melko ennakkoluuloton niiden juustojen suhteen, jotka haisevat hikisukalle.

Osaan tehdä niin suomalaisia kuin elsassilaisiakin perinneruokia. Baekeoffea en tee, siinä on lammasta. Olen lahjakas rapsuttamaan lampaita korvan takaa ja jaksan sitä pitkiä aikoja. Olen myöskin lahjakas levittämään sukkiani ympäri asuntoamme.

Pystyn keskustelemaan sairaalainfektioista ranskaksi. Suomeksi sen sijaan en oikein pysty. Selviän savolaisuustestistä: osaan sanoa takeltelematta kualjkiäryleitä jiäkuapin piällä. Osaan virittää Linuxin käyttökuntoon, semmoisen karvalakkimallin ainakin.

Osaan arvioida, mistä pääsee helpoimmalla ruuhkan ohi Rivieran kesäliikenteessä, valitako moottoritie vai rantatie. Osaa käyttää kompassia ja suunnata kartan. Uin paremmin kuin useimmat.

Osaan nukkua puoleenpäivään ja ylitsekin.

 • Mary von Törne
  Kommentti Lähettäjä: Mary von Törne
  27/03/2012 @ 13:09

  Ennakkoluulottomuus juustoja kohtaan ja kykeneväisyys keskustelemaan sairaalainfektioista ranskaksi tekevät sinusta jo melkoisen seikkailijan.

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  31/03/2012 @ 15:41

  Sitten voidaan kysyä, onko juustoilla ja infektioilla jotain tekemistä toistensa kanssa. Bakteereja, bakteereja.

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!