Opiskelu

Aurinko!

Tämä on ihme. Viimeisen kerran olen nähnyt moisen kirkkaan ilmestyksen joskus joulukuun alussa. Tämähän on suorastaan piristävää, vaikka tarkoittaakin lämpötilan tipahtamista nollan pintaan. Kyllä, nolla on kylmä. Minun kylmänsietoni on kärsinyt muuntogeenisyyssyndrooman Ranskan vuosien aikana.

Tänään elettiin pariin viikkoon viimeisiä luentoja. Sitten puolitoista viikkoa opiskelua ja "tenttiviikko". Lainausmerkeissä siksi, että tenttiviikkomme kestää kaksi päivää ja sisältää kymmenen tenttiä. Mikä tarkoittaa, että tällä hetkellä minulla ei ole elämää senkään vertaa kuin aiemmin. Onneksi on se avainkortti, jolla pääsee koululle sunnuntaisinkin.

Kevennykseksi ja pään tyhjentämiseksi kirjoitan tauoilla täysin tyhjäpäistä fiktiota itseni huvittamiseksi ja surffaan netistä fiiliksiäni kuvaavia kuvia. Niitä jaan muutaman niille armaille lukijoilleni, jotka itse kamppailevat eteenpäin opiskelun aarniometsässä.

[Kaikki kuvat nilistetty We heart it:ista, eli alunperin peräisin ties mistä.]

 • Maria Morri
  Kommentti Lähettäjä: Maria Morri
  16/01/2012 @ 15:35

  Ihanaa, just tätä mä nyt kaipasinkin :D No, mun stressierkkiys kyllä kalpenee ton kymmenen tenttiä kahessa päivässä -tahdin rinnalla, stressaan teemaa viisi tenttiä viidessä kuukaudessa + yks kandi ja pari muuta kurssia. Joululomaa ehdin viettää noin viikon, kun loput ajasta tein kuoharipäissäni kouluesseitä <_< Mut että isosti TSEMPPIÄ ton urakan kanssa! Pian se jo on ohi!

 • sari
  Kommentti Lähettäjä: sari
  16/01/2012 @ 15:50

  mun opiskelijat aina ruinaa etta voisinko tehda study guiden, mutta seuraavaksi voin nayttaa niille tuota kakkoskuvaa ja sanoa etta tassa teille study guide for the final!

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  16/01/2012 @ 15:53

  Mielelläni olen avuksi!

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!