Or I could go to Antwerp

Minulla on ollut vieras Ranskanmaalla. Kaukaa vielä pohjoisemmasta, sieltä jostain susirajalta, jota Tampereeksikin satunnaisesti kutsutaan. Hyvä vieras on ollut se. Hortoilee kanssani hautuumaalla ja laittaa ruokaa. Eikä edes valita vesisateesta.

Oikeastaan vierailu osui tähän ajankohtaan ihan vain yhden konsertin takia. Pistäydyimme torstaina, pyhäpäivänä, Antwerpenissa. Katsomassa Amanda Palmeria. Pieni sali, hirveästi energiaa. Oli kyllä junassa istumisen arvoinen konsertti. Ja sen arvoinen, että pyörimme kaupungissa koko yön. Odotimme aamun ensimmäiseen junaan saakka. Kuvia ei tullut otettua konsertista kuin muutama, keskityin ennemminkin gyldyyrinautintoon. Ja niistäkin otetuista suunnilleen kaksi oli kelvollisia.

Amanda Palmer - Trix club Antwerpen 2012

Aamuneljältä keskellä viikkoa Antwerpenissä ei tapahtunut mitään. Ei oikeastaan edes sitä. Löytämämme kapakka sulki ovensa kolmelta ja sen ainoan toisen auki olleen päätimme jättää väliin. Ei ollut ihan strippiluolafiilis.

Viikonlopun aikana olemme tutustuneet ohimennen täkäläiseen Lille3000 Fantastic -tapahtumaan. On siis nähty kummitusjuna, suolistettu hevonen, taivaasta tippunut talo ja mäyrä mekon alla. Lille3000 Fantastic jatkaa vuoden 2004 kulttuuripääkaupunkitapahtumien hengessä. Tarjolla on kummaa. Hyvinkin kummaa ja paljon kummaa. Ja kun tämä kestää aina tuonne tammikuulle saakka, niin tällainen prokrastinoiva ulkosavolainenkin ehtii ehkä tutustua tarjontaan. Sitten kunhan vieras palaa takaisin susirajalle.

 • Hanna
  Kommentti Lähettäjä: Hanna
  05/11/2012 @ 13:22

  Ihan selkeästi olitte väärällä alueella, torstaihan on tunnetusti opiskelijoiden suosikki päivä rellastaa! Ehkä asiaan vaikutti kun torstai oli pyhä ja oli syysloma ni opiskelijat kaikkoavat kaupungista. Toivottavasti ei jäänyt kuitenkaan paha maku suuhun Antsusta :-)

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  07/11/2012 @ 12:52

  Joo, ei sit vissiin jatkettu tarpeeksi syvälle vanhaan kaupunkiin. Ei siinä, oli se muuten ihan symppis. Joskin tuulinen :)

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!