Putkimiehet

Viime viikon ääneennaurukohtaus tapahtui melko pian edellisen blogitekstin kirjoittamisen jälkeen. Kertauksena: mitä sanoinkaan? "Olen tuijottanut molempia epäuskoisena pyykkiä pestessäni. Mistään ei vuoda mitään. Samaa toivotaan ammattilaisen tekemän astianpesukoneliitännän kohdalla."

Ei, astanpesukoneliitäntä ei ole pettänyt, mutta päivänä eräänä L. avaa keittiön allaskaapin oven, siirtää vähän roskista ja toteaa jotta: "Merde, se tippui."

"Mikä tippui?"

"Hajulukko."

Minä seisoin keskellä keittiön laattalattiaa ja ulvoin naurusta hetken. Sitten siivosin (onneksi vähän) valuneen veden ja pyysin miehekettä etsimään "sen PVC-liiman siitä työkalupakin vieressä olevasta muovipussista". Keittiön altaan hajulukko ja sitä seuraava viidentoista sentin putkenpätkä oli tosiaan kiinnitetty niin onnettomasti, että kun niitä oli muutamaan kertaa roskiksella ja muilla kapineilla tönitty, niin sitten se kombo vain tippui.

Klomps.

Jep, putkimiehen paperit yllätysmunasta.

 • Anna
  Kommentti Lähettäjä: Anna
  09/08/2013 @ 01:02

  Miehillä kuuluu olevan putkiaivot ja saattaapi olla, että erityisesti tuolla putkimiehellä , elleivät sitten ole munanmuotoiset ja -kokoiset. Jo on omituiset systeemit, kun niitä pitää liimailla. Minun liitäntäni ovat ruuvattavia, ja asennushomma käy minulta yhtä helpposti kuin LEGOilla leikkiminen, mikään ei vuoda eikä tipu, ja siitä selviää kunhan käsittää, miten päin ruuvit yleensä kierretään kiinni ja auki. Tarvikesetin voi ostaa rakennustavarakaupasta muovipussiin pakattuna. Miksikähän vuokranantaja ei ollut laitattanut tuohon asuntoon asiaankuuluvia liitäntämahdollisuuksia?

 • Stazzy
  Kommentti Lähettäjä: Stazzy
  09/08/2013 @ 08:42

  Juuh, periaatteessa se hajulukko onkin ruuvattava, mutta se seuraava putkenpala pitää sentään kiinnittää jotenkin… En tiedä, ihmeen monia vuokranantajia ei tunnu loppujen lopuksi kiinnostavan, kuinka asunnossa ihan käytännön arjessa asutaan. Jos kiinnostaisi, niin kai täällä olisi noin yleensä älykkäämpiä ratkaisuja. O_o

Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!