Knoppitietoa bloggaajasta

Joskus lienee hyvä saada knoppitietoa bloggaajasta. Ainakin se kertoo, ettei kirjoittajalla ole mitään oikeaa sanottavaa. Siis voilà, x+1 asiaa joita et vielä (mahdollisesti) minusta tiennyt.

1. En pidä hunajasta.
Se kelpaa ruoanlaitossa ja teen seassa, mutta noin muuten maku on epäilyttävä. Syön nyrpistellen yskänlääkkeeksi.

2. Nuorena minulla oli pukeutumisessa oranssi kausi.
Mitään siltä ajalta peräisin olevaa ei taida enää olla kaapissa. Vaatteistani ne, jotka eivät ole tylsästi mustan ja harmaan skaalalta, ovat vihreän eri sävyjä tai viininpunaisia. Joku keltainen t-paita.

Stazzy 17-vee.

3. Lempikotityöni on pyykinpesu.
Tosin lempikotityöksi pääsemiseen ei paljon tarvita. Sanotaanko, että se on kotitöistä vähiten ärsyttävä.Tiskaaminen on siellä asteikon toisessa päässä. (Paskanjauhajan tyhjentämistä ei lasketa arkiseksi kotityöksi.) Pyykin ripustaminen käy meditoinnista. Tiskaaminen ei.

4. Osaan ommella kelvollisesti, vaikka olinkin puutöissä ala-asteella.
Neuloa sen sijaan en osaa. En edes patalappua. Tasaisin väliajoin turhaannun kirjoittamiseen ja vannon lopettavani koko puuhan ja ryhtyväni sen sijaan neulomaan. Vielä ei ole tapahtunut.

5. Lapsena minulla oli toisinaan muurahaisterraarioita.
Muistan haaveilleeni myös hämähäkistä (vanhempani eivät jostain syystä innostuneet) ja saksanpaimenkoirasta (Susikoira Roi -ilmiö, oletan).

6. Nykyään meillä ei ole mitään lemmikkieläintä.
Arvostamme liikaa vapauttamme (sanovat he ja hankkivat lapsen...)

7. Olen meluarka.
En varsinaisen ääniyliherkkä, tai miksi sitä kutsutaankin, mutta melusietokykyni on matala. Siksi en arvosta kovaäänistä musiikkia soittavia kapakoita tai muuta yleistä kakofoniaa. Pystyn kuitenkin halutessani keskittymään myös äänten keskellä, esim. kirjoittamaan julkisilla paikoilla. Se vain vaatii tietyn vireystilan.

8. "Mä en ole koskaan" -pelissä saan pisteitä kertomalla, etten ole koskaan käynyt Tukholmassa.
Ensi kesänä korjaantuu sekin puute, tosin pysähdymme vain lyhyelti, yhden iltapäivän/illan ajan.

+1. Jos saisin tehdä mitä haluaisin, olisin varmaan kirjoittava lammaspaimen jossain Alppien rinteillä. Eiku, pitikös tän olla asioita, joita ette tienneet?

Ei palautteita vielä
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!