Korvamerkit: arki

Knoppitietoa bloggaajasta

Joskus lienee hyvä saada knoppitietoa bloggaajasta. Ainakin se kertoo, ettei kirjoittajalla ole mitään oikeaa sanottavaa. Siis voilà, x+1 asiaa joita et vielä (mahdollisesti) minusta tiennyt. 1. En pidä hunajasta. Se kelpaa ruoanlaitossa ja teen… more »

Osapuilleen tavallinen viikko

Onhan näitä. Viikkoja, joina voisi saada aikaan vaikka mitä, mutta hengaa jossain työttömyyden ja aikaansaamattomuuden välimaastossa. Ja hyvin taas huomaa sen, että minulla on aina hyvä aikomus ruveta tekemään tällaisia postauksia, mutta sitten puolessa… more »

Jauhoiset jumalat

Kyllä ei ihmisen pitäisi olla uskoton. Nimittäin leipomolleen. Kun leipomojumalat ovat antaneet lähistölle putiikin, josta saa palvelua ja jossa leivät – ja etenkin croissantit – ovat oikeasti hyviä, niin ei silloin pidä ihmisen menemän… more »

Luontoa etsimässä

Olen aina viime vuosiin saakka asunut Ranskassa alueilla, joilla luontoa ei ole juuri tarvinnut etsiä. Varsinkin Nizza oli siinä suhteessa aivan loistavalla seudulla: meri ja vuoristo ihan siinä. Patikkareitit lähtivät kirjaimellisesti takaovelta,… more »

Kakstuhattaneljätoista

Jep. 2014 on ollut päälle seitsenvuotisen blogihistoriani hiljaisin vuosi. Tai oikeastaan ei edes ole ollut. Olen vain keskittänyt suurimman osan blogienergiastani tuonne kirjoittamis- ja kirjablogin puolelle. Reaalielämässä ei tunnu tapahtuvan juuri… more »
1 3 4 5