Kategoria: "Avautumisvaara"

Keskoskaapin äärellä

Selasin tässä muutaman kuukauden takaisia valokuvia ja palasin ohimennen niihin fiiliksiin, joita lapsen syntymän myötä oli. Lähinnä jäin miettimään sitä, että mitä vauvastaan on lupa ajatella heti syntymän jälkeen? Väitetään, että äidillä (ja… more »

Paskaakos tässä

Sanibroyeur. Tuo ihmisiä inhoavan insinöörin lahja ihmiskunnalle. Jos et tiedä, mikä sanibroyeur on, onnittelen. Olet ehkä elänyt osan elämääsi vähän onnellisempana. Jos taas tiedät mistä on kyse, muttet ole koskaan asunut sellaisen kanssa, jatka… more »

Toimii kuin junan vessa, vol. IV

Saatoin sunnuntaina käyttää muutamia osaamiani kirosanoja. Ehkä suurimman osan niistä. Monella kielellä. Lyhyesti: varastutin lompakkoni. Keskellä päivää, tungoksessa toki. Jokseenkin typeryyttäni. Ei siitä sen enempää. Kaikki kortit uusiksi. Kai… more »

Holotna

Väittävät, että muuallakin olisi kylmä. Suomessa riittää lunta ja täällä ollaan miltei kymmenkunta astetta normaaleja tämän ajan lämpötiloja matalammalla. Entäs sitten, sanovat he. Onhan tuota ennenkin pärjätty vaikka ulkona tuulee ja tuiskuaa. Vaat… more »

Ihmiskunta on tuhoutumassa

Huonon pizzan lisäksi ranskalaisessa ruokamaailmassa on muitakin aukkoja. Kyllä, tässä gastronomian luvatussa maassa. Viimeisimmän muistin taas eilen. Yliopistoruokalassa. En uhallanikaan kutsu sitä "ravintolaksi". Yhdessäkään itseään kunnioittavassa… more »
1 3 4 5 6 7 8