Aprillia, lue novellia

Nonnih, on siirrytty aprillikuulle.

Ihan ketään huijaamatta voi sanoa, että tämän vuoden Atorox-kisan ehdokasasettelu lähestyy päätettään. Vielä muutama päivä (6.4. saakka) aikaa lukea vuonna 2014 ilmestyneitä spefinovelleja ja ehdottaa suosikkejaan kilvan lyhytlistalle. Koko lista viime vuonna ilmestyneistä novelleista löytyy TSFS:n kotisivulta ja ilmianto-ohjeet ovat *täällä*.

Allekirjoittaneelta ulkosavolaiselta mukana taitavat olla Ruumiittomat-antologian Ruusunnuppuni, kaikkeni ja viime kesän Ursulassa ilmestynyt Trubaduuri.

Aprillikuu on minulle muutenkin novellikuukausi. Nyt kun olen kirjoittanut itseni kelpaamattomaksi osallistumaan Nova-kilpaan, niin työnnyin esiraatiin. Kilpailun deadline oli eilen, ja novelleja taisi tulla... muutama. Semmoinen sujuvasti kolminumeroinen määrä. Eipähän tarvitse miettiä mitä lukisi.

Mitäs muuta? Ainiin, Kuopion kaupunginkirjastolle aprillikuu taas on viihdekirjallisuuskuukausi, ja ulkosavolainen viihdekirjailija päätyi haastateltavaksi. Käykää lukemassa, kuinka onnistun saamaan samaan virkkeeseen tungettua miekan ja puurokauhan.

Ei vielä palautetta
Jätä kommentti

You must be a member of this blog to comment. Log in now!