Korvamerkit: horinaa

Kakstuhattaneljätoista

Jep. 2014 on ollut päälle seitsenvuotisen blogihistoriani hiljaisin vuosi. Tai oikeastaan ei edes ole ollut. Olen vain keskittänyt suurimman osan blogienergiastani tuonne kirjoittamis- ja kirjablogin puolelle. Reaalielämässä ei tunnu tapahtuvan juuri… more »

Pelottavia, kiellettyjä ja muuten vain epäilyttäviä sanoja

Viski! Nonnih, tunnenpas minä nyt itseni poikkeuksellisen kapinalliseksi. Uskalsin käyttää suorastaan kiellettyä sanaa. (Ei, enää ei tarvita Pahkasikaa tai Lehteä, vakavammin otettavat tiedotusvälineet hoitavat homman.) Sovellettaisiinko samaa… more »

Naisista, vaaleansinisestä ja ongelmalähtöisyydestä

Puhutaanpas naisista. Meistä, jotka olemme suunnilleen puolet maailman populaatiosta. En koe itseäni varsinaisen feministiksi. Sellaisella militantilla tavalla feministiksi. Feminismi on sanana ikävän leimaava, vaikka olenkin tietoinen siitä, että t… more »

Virhe suhteessa

Joskus suhteessa on Virhe. En kovin usein (jos koskaan?) avaudu blogissani suhdeasioista, sillä ne eivät mielestäni kuulu julkiseen blogiin. Vähän kuin vauvakuvat. Mutta siitä joskus myöhemmin enemmän. Nyt on kuitenkin pakko sanoa, että jokaisess… more »

Miksi bloggaan?

(Tai, krhm, ei-bloggaan viime aikoina.) Tämä blogi on ollut pystyssä, eri osoitteissa, pian kuusi vuotta. Se on jo kohtuullisen hyvä saavutus blogimaailmassa. En kuulu niihin bloggaajiin, joilla on sadoissa tai tuhansissa päivittäisissä kävijöissa la… more »
1