Korvamerkit: jotain kummaa

On taas haettu

Olen tässä taas selannut hakusanoja. Sekä tähän blogiin, että tuonne kirjoitusblogiin. Kaikkea sitä immeiset hakevatkin. Saatika päätyvät tänne minun horinoihini. Katselmaa viimeiseltä kuukaudelta, vassokuu. (Suluissa olevat ovat omia kommenttejani.)… more »

Päreitä

"Lastuja" kuulosti niin isottelevalta otsikolta, että olkoon sitten päreitä. Hyvin satunnaisia asioita parin viimeisen viikon varrelta. Meillä remontoidaan rappukäytävää. Ihan hyvä juttu sinänsä, se olikin karmeassa kunnossa. Mutta työmiehet saapuvat… more »

Havainto

Vuosia olen miettinyt miksi junat kulkevat vasemmalla. Liian aikaisin aamusumussa pellot ovat sinisiä ja yhdellä niistä viisimetrinen merenneito. - - - (Runo perustuu tositapahtumiin.) more »

Oman navan kuvahaut

Eilisiltana harrastin egoismia ja hörähtelin suuresti. Googlasin itseäni Googlen kuvahausta. En tosin "ihan oikealla" nimelläni, vaan sillä, jota olen noissa kirjoitustekeleissä käyttänyt. Joitakin Kumman rakkaan kansikuvia sieltä tuli, mutta kaikenlais… more »

Tuhansia [sensuroituja] päreitä

Lauantailuennot ovat keksintö, jonka tekijää pitäisi rangaista ankarasti. Ja julkisesti. Mutta noh, ainakin aamuani valostutti etymologinen informaatio, jonka Arkitehti toisaalla jakoi. Halusin siis kertoa sen teillekin. Voilà, viikonlopun mietelain… more »