Kategoria: "Torstai"

Hiljaiset

Ikkuna on niin korkealla että siitä näkyy vain kulma räystästä ja taivasta. Minä mietin hiljaisena hetkenä että odottaisin yöhön ja kiipeäisin katolle tasapainottelisin     punaisten     kattotiilten     pääll… more »

Keskiyön aurinko

Parhaimmillakin lomilla on taipumuksena loppua joskus. Kiitokset kaikille lomassani osallisena olleille, oli oikein mukava reissu. Koska ulkosavolaisen pitää toipua lomasta ja yrittää totutella työelämään, tämän päivän blogitekstinä lisää… more »

Pullo ja autuas mies

Minulla oli aikomus olla fiksu ja tuottava. Vilkaisin pitkästä aikaa runotorstain sivulle, ja löysin kuvan. http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bouteille_nb.jpg Siihen mistä ei pääse yli ei ympäri asetti rivinsä. Jalkakäytävän… more »

Tankeaa ja määrämuotoista

Niin oli se yö kai hikinen, hämyinen. Valkeni päivä, jäi jäljelle tuoksusi ja karvoja lakanaan. Runotorstain tämän viikon haasteena tankaruno. "Viisirivisen tankarunon tavujako on 5-7-5-7-7 eli ensimmäisellä rivillä saa olla viisi tavua jne. Mui… more »

Lasissa

Valokuvatorstain aiheena tällä viikolla lasi. Minäkin pitkästä aikaa mukana tällä suunnilleen vuoden takaisella muotokuvalla. more »