Korvamerkit: koti

Työpöytä. Uncut.

Sisustuspostaus! Maggis haastoi ihmiset ja someilijat ja muut otukset kuvaamaan työpöytänsä. Minä päätin olla niin uskalias, että esittelen sen ihan erikseen puunaamatta. (Krhm, syy tähän lie se, että muutama päivä taaksepäin häntä rajulla otteella… more »

Paskaakos tässä

Sanibroyeur. Tuo ihmisiä inhoavan insinöörin lahja ihmiskunnalle. Jos et tiedä, mikä sanibroyeur on, onnittelen. Olet ehkä elänyt osan elämääsi vähän onnellisempana. Jos taas tiedät mistä on kyse, muttet ole koskaan asunut sellaisen kanssa, jatka… more »

Putkimiehet

Viime viikon ääneennaurukohtaus tapahtui melko pian edellisen blogitekstin kirjoittamisen jälkeen. Kertauksena: mitä sanoinkaan? "Olen tuijottanut molempia epäuskoisena pyykkiä pestessäni. Mistään ei vuoda mitään. Samaa toivotaan ammattilaisen tekemän a… more »

Muuttamisen iloja, vol III

Pesukoneliitäntä. Se se vasta on ilo. Taisin mainita aiemmin, että sellainen pitää tehdä. Ja että en edes ole ihan ekaa kertaa pappia kyydissä. Tällä kertaa homma meni melkein kuin Strömsössä. Kävin rautakaupassa vain kahdesti. Niiden käyntien välil… more »

Muuttamisen iloja, vol II

Perjantai-illan väliaikatulos: Muistin, että muuttaminen tappaa kynnet. Pitäisi varmaan leikata ne ihan suosiolla lyhyiksi ennen kuin murtuvat yksi kerrallaan. Löysin peltisen muumimukin, jonka luulin kadonneen. Sen mustassa kaverissa asui aikanaan kak… more »
1