Korvamerkit: lapsj

Kakstuhattaneljätoista

Jep. 2014 on ollut päälle seitsenvuotisen blogihistoriani hiljaisin vuosi. Tai oikeastaan ei edes ole ollut. Olen vain keskittänyt suurimman osan blogienergiastani tuonne kirjoittamis- ja kirjablogin puolelle. Reaalielämässä ei tunnu tapahtuvan juuri… more »

Kamala luonto

Äitiyteen kuuluu ilmeisesti erottamattomana osana jatkuva hämmästely: etenkin sen suhteen, miten lapsi oppii koko ajan asioita. Yhtäkkiä vain tajuaakin, että se esim. osaa avata käsilaukkuni vetoketjun. Sen myötä laukun voi tyhjentää. Tähän saakka… more »

Kah, valoisaa

Olen vissiin Suomessa. Täällä on lämmin. Ranskassa satoi kaatamalla ja oli +15°C kun lähdimme Tirppanan kanssa matkaan eilisaamuna ennen sianpieremää. Perillä neljän kulkuvälineen ja pitkälti yli 12 tunnin matkustamisen ja odottamisien jälkeen.… more »

Keskoskaapin äärellä

Selasin tässä muutaman kuukauden takaisia valokuvia ja palasin ohimennen niihin fiiliksiin, joita lapsen syntymän myötä oli. Lähinnä jäin miettimään sitä, että mitä vauvastaan on lupa ajatella heti syntymän jälkeen? Väitetään, että äidillä (ja… more »

Sehän syö!

Vauvapäivitysvaroitus. Pling. Nonnih, puhutaan välillä vauvastakin. Iliana on jo huimat kuusi ja puoli kuukautta vanha nuori. Painoa ei ihan ole kiloa per kuukausi, ja viimeisestä punnituksesta on jo aikaa, mutta juilivat hartiani ja pieneksi jäävät… more »
1 3