Korvamerkit: lille

Café livres, alias olohuone

On hyvä, jos ihmisellä on muitakin olohuoneita kuin se, johon joku on levittänyt lattian täyteen leluja ja joka on liian lähellä keittiötä. (Siis keittiössä odottavia tiskejä.) Paikka jossa voi vaikka koettaa tehdä töitä ja toisinaan onnistuakin… more »

Eteenpäin, sanoi mummo lumessa

*Laskee vuosia taaksepäin* Ostin talvikenkäni kun olin ensimmäistä vuotta yliopistossa Jyväskylässä. Joulualennusmyynneistä. Eli siitä on aika tarkkaan yhdeksän vuotta aikaa. Ne ovat hyvät talvikengät. Viinipunaiset matalat nilkkurit, Goretex-pin… more »

Kirjastot Ranskassa

Mietin tovin, että laittaisinko tämän tekstin tuonne toiseen blogiin vai tähän, mutta menköön nyt otsikon "ihmetellään Ranskaa" -alle. Olen jo aiemminkin maininnut, että hämmästyin siitä, kuinka vaatimaton oli Nizzan "iso" pääkirjasto. Eilen koin ih… more »

Paikanvaihtoa ja -vaihtamattomuutta

Tänä aamuna epäilin, että joku oli vaihtanut maanantain ja tiistain paikkaa. Ensin neuvottelin kellonsoiton jälkeen itseäni ylös tuskallisesti. Ruumis on hyvä ja liikahtaa haudastaan. Kaikkialla oli kylmä. Etenkin sisällä. Metro päätti jumiutua keske… more »

Pizzan mentävä aukko

Tässä kaupungissa on kaksi vikaa. Ensimmäinen on se, että täällä sataa aina. Mutta ei siitä nyt enää sen enempää. Toinen on se, että täältä on ihan mahdoton löytää kunnollista pizzaa. Käsittämätöntä. Jonkin aikaa perustelin itselleni asiaa sillä,… more »
1