Korvamerkit: loma

Kah, valoisaa

Olen vissiin Suomessa. Täällä on lämmin. Ranskassa satoi kaatamalla ja oli +15°C kun lähdimme Tirppanan kanssa matkaan eilisaamuna ennen sianpieremää. Perillä neljän kulkuvälineen ja pitkälti yli 12 tunnin matkustamisen ja odottamisien jälkeen.… more »

Mikä arki?

Aloin ihan miettiä, että mikä voisi olla konkreettisin osoitus siitä, että olemme palanneet arkeen? Emme enää syö aamiaista terassilla? Ei tarvitse uida itikkamyrkyssä välttääkseen chikungunyan? Ei ole kuuma yöllä? Puusta ei tipu melkein päähän… more »

Aurinkoa toukokuuhun

Kohtuulliseen radiohiljaisuuteen on tällä kertaa ihan syy. Esimerkiksi se, että olen oppinut, että maailmassa on pirun montaa sorttia banaaneja. Sellaisiakin, joiden lajikenimenä on pomme figue, omena-viikuna. Viikunasta en tiedä, mutta banaani tosiaan… more »

Bons baisers de Bruges

On tää varsinaista jet set -elämää. Pistäydyimme lauantaina ulkomailla. Ihan noin melkein vahingossa. Tällä kertaa kohtaloksemme koitui Unsecon maailmanperintölistallakin oleileva Brugge. Tai Bruges ranskaksi, ihan miten he haluavat. Kaupunki ol… more »

Arvoitus

Mikä maa, mikä valuutta? Braderie oli ja meni. Ajattelin koostaa tänne ihan kunnon kuvakavalkadin, mutta väsymys, saamattomuus ja kouluhommien valmistelut menivät edelle. Vuoden viimeiset kouluhommatkin tulivat tehtyä. Ei se esittely ihan parhaimmast… more »