Korvamerkit: maailmanparantaja

Naisista, vaaleansinisestä ja ongelmalähtöisyydestä

Puhutaanpas naisista. Meistä, jotka olemme suunnilleen puolet maailman populaatiosta. En koe itseäni varsinaisen feministiksi. Sellaisella militantilla tavalla feministiksi. Feminismi on sanana ikävän leimaava, vaikka olenkin tietoinen siitä, että t… more »

Tekee hyvää

Hyväntekeväisyys on vaikea juttu. Ainakin ulkosavolaiselle. Siis se sellainen rahanantamishyväntekeväisyys, jossa erikseen pitäisi lahjoitta jokin summa jollekin taholle. Ei vain muista. Ei tule tehneeksi. Kaikki tekosyyt ovat toimivia. Jos muiden yli… more »

Holotna

Väittävät, että muuallakin olisi kylmä. Suomessa riittää lunta ja täällä ollaan miltei kymmenkunta astetta normaaleja tämän ajan lämpötiloja matalammalla. Entäs sitten, sanovat he. Onhan tuota ennenkin pärjätty vaikka ulkona tuulee ja tuiskuaa. Vaat… more »

Parada

Kävimme tiistai-iltana katsomassa hienon elokuvan. Harvoin olen saman leffan aikana sekä nauranut itseäni tärviölle, että sitten lopulta poistunut teatterista mykistyneensä ihmiskunnan typeryydestä. Näin pitää tehdä komedioita vakavista asioista.… more »

#MariagePourTous

Ranskassa puhutaan tällä hetkellä uutisissa kahdesta asiasta: armeijan joukoista Malissa ja sen sivuvaikutuksista, ja tasa-arvoisesta avioliittolaista. Eli siitä, joka avaisi avioliiton ja adoptiomahdollisuudet homopareille. Kyseisen lain läpivienti oli… more »
1