Kategoriat: "Minä ja muut" or "Alastikaan ei voi olla" or "Kaukana poissa" or "Kotiutuneisuutta" or "Laadukasta" or "Opintaival" or "Työn iloa" or "Vapaa-ajalla"

Neidit ja tytöt

Nyt viime aikoina Suomessa on ns. Koffgaten myötä puhuttu paljon tytöttelystä, kaikenlaisesta nettiperseilystä ja ylipäätään rakenteellisesta syrjinnästä. Tuossa linkittämässäni tekstissä on eräs hyvä toteamus: On mahdollista, että Pekka ei ole vain… more »

Sankarileipojan porkkanakakku

Selasin tässä blogistani ruoka-aiheisia postauksia. Jostain "kumman" syystä niitä ei ihan hirveästi ole, mutta olenpahan tehnyt erikoisia eväitä ja tiiviitä pullia. Tiiviiden pullien ajasta on siis kehitytty ja opittu käyttämään ranskalaista… more »

Knoppitietoa bloggaajasta

Joskus lienee hyvä saada knoppitietoa bloggaajasta. Ainakin se kertoo, ettei kirjoittajalla ole mitään oikeaa sanottavaa. Siis voilà, x+1 asiaa joita et vielä (mahdollisesti) minusta tiennyt. 1. En pidä hunajasta. Se kelpaa ruoanlaitossa ja teen… more »

Osapuilleen tavallinen viikko

Onhan näitä. Viikkoja, joina voisi saada aikaan vaikka mitä, mutta hengaa jossain työttömyyden ja aikaansaamattomuuden välimaastossa. Ja hyvin taas huomaa sen, että minulla on aina hyvä aikomus ruveta tekemään tällaisia postauksia, mutta sitten puolessa… more »

Äänetön vaalien alla

Olen seurannut vaalikeskustelua puoliaktiivisen kiinnostuneena. Kahdessakin maassa. Täällä nimittäin on ensi viikolla départementales-vaalien ensimmäinen äänestyskierros. Siinä valitaan départementin (lähinnä lääni) asioita hoitava conseil… more »
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 82