Kategoria: "Kaukana poissa"

Kah, valoisaa

Olen vissiin Suomessa. Täällä on lämmin. Ranskassa satoi kaatamalla ja oli +15°C kun lähdimme Tirppanan kanssa matkaan eilisaamuna ennen sianpieremää. Perillä neljän kulkuvälineen ja pitkälti yli 12 tunnin matkustamisen ja odottamisien jälkeen.… more »

Mikä arki?

Aloin ihan miettiä, että mikä voisi olla konkreettisin osoitus siitä, että olemme palanneet arkeen? Emme enää syö aamiaista terassilla? Ei tarvitse uida itikkamyrkyssä välttääkseen chikungunyan? Ei ole kuuma yöllä? Puusta ei tipu melkein päähän… more »

Aurinkoa toukokuuhun

Kohtuulliseen radiohiljaisuuteen on tällä kertaa ihan syy. Esimerkiksi se, että olen oppinut, että maailmassa on pirun montaa sorttia banaaneja. Sellaisiakin, joiden lajikenimenä on pomme figue, omena-viikuna. Viikunasta en tiedä, mutta banaani tosiaan… more »

Kaukana ulkomailla

Kävin Brysselissä. Tai pitäisi kai sanoa monikossa: kävimme. Itseasiassa viikonlopun molempina päivinä. Perussyyllinen oli Brysselin Suomi-Klubi, joka järjestää asioita. Ihan minkä tahansa kissanristiäisten takia ei viitsi lähteä, mutta luovan kirjoitta… more »

Linnareissu

Onpas kulunut aikaa edellisista horinoista. Tätä se teettää kun kaikki kirjoitusmuotoinen inhottaa. Mutta ei tuossa. Kuukauteen ei juuri ole tapahtumia mahtunut, eli ette ole menettäneet mitään. Viime lauantaina kuitenkin olimme aktiivisia, ja kävim… more »
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 14