Korvamerkit: pariisi

Häät Isolla Kirkolla

Päädyimme viime viikonloppuna isolle kirkolle häiden perässä. Minä en ollut koskaan tavannut hääparia ja mieskin vain toisen puoliskon, mutta oikein kivaa oli silti. Tapasin samalla vaivalla myös miehen isän naisystävän, joka osoittautuikin oikein mukav… more »

Marais'n avaruusvalloittaja

Tiesin, että Pariisin-reissun jäljiltä unohtui jokin. Listan viimeisin space invader. Vihertävä sellainen, tällä kertaa. Onneksi Riina blogitekstillään muistutti moisesta. more »

Centquatre

Sarinkin mainostamasta Paris 100% insolite -opuksesta löytyi eräs erikoisemmansorttinen kohde, jota uskaltaa lämpimästi suositella, etenkin lapsiperheille sateisena päivänä. 19. kaupunginosassa on Pariisin kaupungin kulttuurikeskus Centquatre more »

Pariisissa kivaa on se, että puistossa voi törmätä wallabiin ja metrossa kuulla kamarimusiikkia.

Museokalu(aja)na olemisen ja avaruusvalloittajien bongaamisen lisäksi Pariisin reissuun mahtui yleistä haahuilua ja Shakespearen luona käynti, lehtiä lukemassa.Sunnuntai-iltapäivällä suuntasimme Jardin d'acclimatationiin (jossa oli kiljoona lapsi… more »

Käyttötaidetta

Pariisissa käyminen on nykyään rennompaa.Olen ollut siellä jo niin monta kertaa (hyvinkin toistakymmentä), että enää ei ole mikään pakko herätä aamuseitsemältä, jotta ehtisi näkemään mahdollisimman paljon. Voi nukkua rauhassa, ja päättää yhden kohtee… more »
1