Korvamerkit: reissu

Kakstuhattaneljätoista

Jep. 2014 on ollut päälle seitsenvuotisen blogihistoriani hiljaisin vuosi. Tai oikeastaan ei edes ole ollut. Olen vain keskittänyt suurimman osan blogienergiastani tuonne kirjoittamis- ja kirjablogin puolelle. Reaalielämässä ei tunnu tapahtuvan juuri… more »

Mikä arki?

Aloin ihan miettiä, että mikä voisi olla konkreettisin osoitus siitä, että olemme palanneet arkeen? Emme enää syö aamiaista terassilla? Ei tarvitse uida itikkamyrkyssä välttääkseen chikungunyan? Ei ole kuuma yöllä? Puusta ei tipu melkein päähän… more »

Joulumarkkinoita tällekin vuotta

Kuten monet tietävät, Strasbourgissa joulumarkkinoidaan vuosittain. Ihan silleen isommalla skaalalla. Kaupunki onkin nimittänyt itsensä "Euroopan joulupääkaupungiksi". Joten kun suuntasimme sukulaisen ja ystävien hoteisiin sille kulmalle Ranskaa, to… more »

Linnareissu

Onpas kulunut aikaa edellisista horinoista. Tätä se teettää kun kaikki kirjoitusmuotoinen inhottaa. Mutta ei tuossa. Kuukauteen ei juuri ole tapahtumia mahtunut, eli ette ole menettäneet mitään. Viime lauantaina kuitenkin olimme aktiivisia, ja kävim… more »