Kategoria: "Riviera"

Kosteaa

Etelä-Ranskassa on satanut. Niinkuin Italiassakin. Monesti tulvat ja muuta katastrofit hämmentävät hetken, ja sitten unohtuvat kokonaan kun ovat niin kaukana. Kaukanahan etelä on nytkin, mutta vakavaksi vetivät uutiskuvat tuhoista just niillä kulmill… more »

On syöty

Nizzan sataman majatalon tälle erää viimeisen vieraan vierailu alkaa olla lopussa, ja nämä pari päivää on vain syöty.Käytän siis tilaisuuden hyväkseni esitelläkseni mahdollisille tuleville turisteille kaksi nizzalaista ruokapaikkaa, jotka kannattaa e… more »

Oli synkeä yö yö yö...

...kun ohjasin laivaa, ja aallot ne hurjina, hurjina löi ja kuohui vaahto ja minä katselin, katselin, katselin merten aaltoja, aaltoja päin ja siellä pohjalla jalla jalla jalla minä kalan näin minä kalan näin, ha-ha-ha-haa! more »

14. päivä

Pitkän hellekauden jälkeen tänään sataa kuin Esteristä itsestään. On siis hyvä muistella vanhoja, ihan tökkimättä itseään tikulla yhtään mihinkään. Tai ei tämä niin vanhaa ole, kunhan sain viimeinkin koneelle kuvia viimeviikkoiselta… more »

The Bastille Day, katoilta

Tänään vietetään Ranskan kansallispäivää. En liene mitenkään persoonallinen toteamukseni kanssa, muissakin ranskisblogeissa varmaan saatetaan vähintään sivulauseessa mainita asiasta. Aika tasan tarkkaan kaksi vuotta sitten vietin tätä päivää muutaman… more »
1 3 4 5 6 7 8