Korvamerkit: riviera

On syöty

Nizzan sataman majatalon tälle erää viimeisen vieraan vierailu alkaa olla lopussa, ja nämä pari päivää on vain syöty.Käytän siis tilaisuuden hyväkseni esitelläkseni mahdollisille tuleville turisteille kaksi nizzalaista ruokapaikkaa, jotka kannattaa e… more »

Täti ja terassi

Ollessani ensimmäisellä luokalla koulussa, kuudesluokkalaiset olivat silmissäni melkein aikuisia. Nyt, kun ikää on neljä kertaa se mitä vuonna 1990, alan vihdoin antaa periksi rouvittelulle. Enää urheimmat harmaahapset kutsuvat minua neidiksi. Tä… more »

Mää ole hiilest tehty ahvena

Jatkoimme viime viikonlopun kultturelliutta. Lähdimme Monacoon, tavoitteena käydä Merimuseossa ja katsella sirkusta. Päivä oli kirkas ja oivallinen moiselle turisteilulle, vähän viileä tosin. Miksiköhän emme turisteile useammin, sinne on kuitenkin tästä… more »

Pakene vuorille!

Viime viikonloppuna täällä elettiin jokseenkin kahden tulen välissä. Maailman silmät ovat suuntautuneet vähän täältä länteen tahi itään, joten paikalliset toteavat, jotta "ei ihminen voi lähteä edes sunnuntaikävelylle Monacon suuntaan, vielä vähemmän… more »