Korvamerkit: space invader

Spacemushroom

Hmm, tämä oli ihan unohtunut kuva-arkistojen kätköön. Kyseessä ei ole suoranaisesti Space Invader, mutta ehkä sienetkin huolitaan tällä kertaa mukaan. Joltain kulmalta Strasbourgia, tammikuulta. more »

Marais'n avaruusvalloittaja

Tiesin, että Pariisin-reissun jäljiltä unohtui jokin. Listan viimeisin space invader. Vihertävä sellainen, tällä kertaa. Onneksi Riina blogitekstillään muistutti moisesta. more »

Post-it Invader

Täällä on lämmin. Minähän elin koko kesän Rivieralla, auringon alla, mutta lähes kaikkialla muualla Ranskassa viime kesä oli harmaa ja kostea. Tämän Lillessa asutun kuukauden aikana oli jo aamuja, jotka saivat minut harkitsemaan käsineiden ja korval… more »

Space Invader: Cours Saleya

En onnistunut löytämään Barcelonasta yhtään avaruusvalloittajaa, vaikka ne kaupungin mosaiikkipukuun loistavasti sopisivatkin. Sen sijaan tajusin, että kuva-arkistoissani on parin kuukauden takaa tämä nizzalainen keltavihreä otus. Löytyy Cours Saleyan nu… more »

Maailmanvalloitus alkaa Pariisista

Otin Pariisissa 111 kuvaa. Lukua voisi pitää vaikka enteenä, jos haluaisi. Niistä noin kolmessakymmenessä on vähintään yksi lammas.Ensin kuitenkin toisen ulottuvuuden otuksia. Monacon avaruusvalloittajan seuraksi bongasin Pariisista nämä neljä. more »