Korvamerkit: suomi

Kah, valoisaa

Olen vissiin Suomessa. Täällä on lämmin. Ranskassa satoi kaatamalla ja oli +15°C kun lähdimme Tirppanan kanssa matkaan eilisaamuna ennen sianpieremää. Perillä neljän kulkuvälineen ja pitkälti yli 12 tunnin matkustamisen ja odottamisien jälkeen.… more »

Kana opettaa kieltä

Todistetusti toista puoliskoani ei ole suorastaan pakotettu opiskelemaan vaimonsa äidinkieltä. Vaikka on kirjakin ja kaikkea. Nyt kuitenkin päätin, että pitää oppia muutakin kuin hyvaa yota ja kahville. Niinpä tulostin NEN sarjakuvien sivulta seinälle,… more »

Pari satunnaista kesäkuvaa

Tämä on kyllä jo ihan tavattoman satunnainen postaus, mutta joskus vain on pakko jakaa hetkiä uskollisten lukijoiden kanssa. Sain eilissäpäivänä linkin erääseen kuvagalleriaan kesältä 2009. Niitä kuvia on osin nähty blogissakin, mutta olin täydellisesti… more »

Varjojuhannus

Huokaus. Kyllä minä ihan oikeasti viettäisin mieluummin juhannustani järven rannalla itikoiden syötävänä kuin suurkaupungin asfaltin keskellä. Kaikkea ei vissiin voi saada. Koska olen kääntänyt toisen puoliskoni kesämökki- ja juhannusihmiseksi my… more »

Joulua

Ulkosavolainen on selvinnyt Keski-Savoon saakka. Tässä muutaman päivän sisään on nähty monta kaupunkia, niin Brysseliä kuin Tamperetta ja Jyväkylääkin. Ja yritetty toipua loman aiheuttamasta lentsusta. Hyvä opiskelijahan sairastaa lomalla. Nyt on si… more »