Korvamerkit: ulkosavolainen

Kakstuhattaneljätoista

Jep. 2014 on ollut päälle seitsenvuotisen blogihistoriani hiljaisin vuosi. Tai oikeastaan ei edes ole ollut. Olen vain keskittänyt suurimman osan blogienergiastani tuonne kirjoittamis- ja kirjablogin puolelle. Reaalielämässä ei tunnu tapahtuvan juuri… more »

Virhe suhteessa

Joskus suhteessa on Virhe. En kovin usein (jos koskaan?) avaudu blogissani suhdeasioista, sillä ne eivät mielestäni kuulu julkiseen blogiin. Vähän kuin vauvakuvat. Mutta siitä joskus myöhemmin enemmän. Nyt on kuitenkin pakko sanoa, että jokaisess… more »

Kai se on muutos sekin

Elämässä on toisinaan kaikenlaista kummasteltavaa. Esimerkiksi ne hetket, joina katsoo alas, eikä meinaa nähdä lammassukkiaan Mahan takaa. Sitä sitä onkin kummasteltu. Tuota Mahaa. Mutta siinä se on, kasvaa sitkeästi, ja viisaammat uhkailivat, et… more »

Toivotusten etymologiaa

On vuoden ensimmäinen päivä. Noin niin kuin perinteisesti Ranskassa ei pitäisi toivottaa hyvää uutta vuotta ennen kuin vuosi on oikeasti vaihtunut. Toimin kuten ympäristöni. Toivotan teille uudet vuodet nyt. (Vaikka tämä onkin ajastettu postaus. Juur… more »

Päreitä

"Lastuja" kuulosti niin isottelevalta otsikolta, että olkoon sitten päreitä. Hyvin satunnaisia asioita parin viimeisen viikon varrelta. Meillä remontoidaan rappukäytävää. Ihan hyvä juttu sinänsä, se olikin karmeassa kunnossa. Mutta työmiehet saapuvat… more »
1