Korvamerkit: whine

Pohjois-Ranskan kaksi vuodenaikaa

Olenko jo joskus valittanut sateesta? Ai olen vai? Olen tainnut joskus myös mainita, että Pohjois-Ranskassa on kaksi vuodenaikaa: Kun-pyykki-kuivuu ja kun-pyykki-ei-kuivu. Ne lähentelevät väljästi muualla Euroopassa tunnettuja kesä- ja talvipuoliskoa… more »

Paskaakos tässä

Sanibroyeur. Tuo ihmisiä inhoavan insinöörin lahja ihmiskunnalle. Jos et tiedä, mikä sanibroyeur on, onnittelen. Olet ehkä elänyt osan elämääsi vähän onnellisempana. Jos taas tiedät mistä on kyse, muttet ole koskaan asunut sellaisen kanssa, jatka… more »

Toimii kuin junan vessa, vol. IV

Saatoin sunnuntaina käyttää muutamia osaamiani kirosanoja. Ehkä suurimman osan niistä. Monella kielellä. Lyhyesti: varastutin lompakkoni. Keskellä päivää, tungoksessa toki. Jokseenkin typeryyttäni. Ei siitä sen enempää. Kaikki kortit uusiksi. Kai… more »

Pizzan mentävä aukko

Tässä kaupungissa on kaksi vikaa. Ensimmäinen on se, että täällä sataa aina. Mutta ei siitä nyt enää sen enempää. Toinen on se, että täältä on ihan mahdoton löytää kunnollista pizzaa. Käsittämätöntä. Jonkin aikaa perustelin itselleni asiaa sillä,… more »

Perjantain haiku

Luentoin alku. Ja kahvinkeitin kuolee. Tällainen päivä. more »
1